PRVO HIT, PA ONDA KREVET! INDI ARADINOVIĆ ŽELJNA SLAVE! OVAKO JE USLOVILA ZORANA MARJANOVIĆA!

Autor:

Zabava

09.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala da je vežu emocije prema Zoranu Marjanoviću, pa spomenula i venčanje!

PRVO HIT, PA ONDA KREVET! INDI ARADINOVIĆ ŽELJNA SLAVE! OVAKO JE USLOVILA ZORANA MARJANOVIĆA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Nakon što je javnost saznala da Indira Aradinović Indi i muzičar Zoran Marjanović uživaju u romantičnoj vezi, pevačica je progovorila o njihovom odnosu, koji je u žiži interesovanja danima, te otkrila pikanterije poznanstva koje traje još od 2004, kao i emocijama koje postoje još otada.

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA images, Shutterstock

 

Međutim, iako zaljubljena, Indi tvrdi da će do nečeg konkretnog doći tek nakon što kompozitor opet napravi hit poput "Bato, bre", kaže atraktivna crnka za Skandal. Naime, Indi je za pomenuti medij priznala da se Zoran i ona ljube, ali još nisu bili intimni, te otkrila kakav rok mu je i uslov dala.


- Ne čuvam se za prvu bračnu noć, nego smo prosto fokus stavili na posao. Ljubili smo se, a za dalje dao si mi dobru ideju, prvo hit, pa onda ostatak večeri - kroz smeh započinje Indi i nastavlja:


- Mi smo tek počeli da se zabavljamo, za sada se samo simpatišemo, do Nove godine bi on stvarno trebalo da ima kapacitet da me zavede, da me slomi i oženi. Ja, koliko znam, Zoran je samo moj, mada mora i on da vam potvrdi. Od njega sam naučila mnogo! Znam ga od 17 godine. Emocije postoje još od tada. Dosta me je savetovao i mnoge stvari naučio i hvala mu - kaže Indi, koja na pitanje da li je bila ljubomorna na odnos Zorana i pokojne mu supruge Jelene Marjanović, odgovara.


- Pa zašto bih bila ljubomorna kad sam ja tada imala svoju vezu i život i nisam bila zaljubljena u Zorana u tom trenutku kad je ona živela s njim i kasnije kad su se venčali. Naravno, ja zauzete muškarce, to je poznato, ne preferiram i ne gotivim nešto previše, kad je nešto tuđe, to je tuđe, a kad nešto volim da je moje, onda je moje! A da otimam, nisam toliko poludela, dovoljno sam lepa i sposobna da imam nekog ko će da bude samo moj! Zar ne? U globalu, nevezano sad samo za Zorana, pričam ovako. Bukvalno, ja ne moram da prosim za nešto.

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

 


Iako joj prvi brak nije doneo sreću, Indira nije izgubila veru u instituciju braka. Ona ističe da i dalje veruje u ljubav i da ne isključuje mogućnost da se ponovo uda.


- Prvi put se ne pitam šta će biti sutra, šta će biti prekosutra, nemam neke strahove ko što sam imala u prethodnoj vezi. Nemam neke okove u nekom tom psihičkom stanju mislim, skroz sam slobodna. I Zoran je neko ko mi daje satisfakciju za tu muziku, a i ja njemu, dopunjuje me. Nikad nisam prestala da verujem u brak. To što sam imala promašen prvi, ne znači da ne postoji brak - rekla je Indi.


Kada je upitana da li bi se udala za Zorana, njen odgovor je bio kratak - "Biće sve po mom." Ova izjava je podgrejala spekulacije o mogućem venčanju, a Indira je dodala da bi možda uskoro snimili i novu pesmu, ovoga puta inspirisanu trudnoćom.


- Bože, pa hvala bogu, onda ćemo napraviti još jednu pesmu, onako živopisnu o trudnoći - rekla je Indi za Skandal.

Foto: ATA Images, Tiktok

 

Nemam kontakt s Editom


Poznato je da Indira Aradinović Indi i njena sestra Edita imaju turbulentan odnos, koji je jednom u javnosti završio i brutalnom tučom, a snimak je postao viralan na internetu, pa je pevačica prokomentarisala šta ona misli o njenom novom odnosu. Naime, iako su nedavno viđene zajedno na jednom nastupu, ipak je, sudeći prema Indirinim rečima, odnos među sestrama opet zahladneo.


- Nemam nikakav kontakt s njom, eto da završimo tu temu - bila je kratka i jasna Indi za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading