MUŠKARCI ĆE POBESNETI ZBOG REČI JOVANE JEREMIĆ: Draganu ovo nikako ne bi smelo da se dogodi, odmah bi dobio ŠUT-KARTU!

Autor:

Zabava

12.07.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić isprozivala muškarce.

MUŠKARCI ĆE POBESNETI ZBOG REČI JOVANE JEREMIĆ: Draganu ovo nikako ne bi smelo da se dogodi, odmah bi dobio ŠUT-KARTU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti svojim oštrim stavovima o muško-ženskim odnosima. U nedavnoj emisiji "Magazin In", Jovana je iznela svoje mišljenje o muškarcima koji su fizički privlačni, ali nemaju ništa drugo da ponude. Kako je istakla, "slikanje, kačenje na društvene mreže i pet devojaka nisu dovoljni ako muškarac ne pruža emocionalnu podršku i ne pokazuje pažnju prema partnerki". Njen savet muškarcima je jasan - ili plaćajte putovanje svojoj partnerki ili je jednostavno nemojte zvati na putovanje.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - povišenim tonom završila je Jovana.

- Ili plaćaš putovanje ili ne zoveš na putovanje - dodala je u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, nedavno gostovanje voditeljke Jovane Jeremić u jednom podkastu izazvalo je spekulacije o mogućoj trudnoći. Nakon što je izjavila da oseća "lične promene u pozitivnom smislu" i misteriozno nagovestila mogućnost trudnoće, javnost je ostala u neizvesnosti. Iako nije potvrdila trudnoću, njen osmeh sugerisao je da bi uskoro mogla obradovati fanove lepim vestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading