LJUBA ALIČIĆ PLJUVAO, PA LIŽE: Uhvaćen u provodu sa MLAĐIM KOLEGOM sa kojim je bio u RATU!

Autor:

Zabava

12.07.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešni folker prepucavao se sa popularnim mladim pevačem putem medija, a sada se opet druže!

LJUBA ALIČIĆ PLJUVAO, PA LIŽE: Uhvaćen u provodu sa MLAĐIM KOLEGOM sa kojim je bio u RATU!

Foto: Republika.rs

Pevačica Andreana Čekić nedavno je oduševila svoje fanove objavom na Instagram profilu u kojoj uživa sa svojim kumom i kolegom Darkom Lazićem, kao i sa starijim kolegom Ljubom Aličićem.

Njih troje trenutno borave u Crnoj Gori, a kako se može videti na snimku, zajedno provode vreme na terasi jednog restorana.

U pozadini se čuje Andreanina nova pesma "Party party", koja dodatno doprinosi opuštenoj atmosferi.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ljuba Aličić i Darko Lazić zakopali ratne sekire


Međutim, ono što je mnogima upalo u oči jeste to kako stariji kolega uživa u društvu mladih pevača, koje je negativno komentarisao za medije, dok su Čekićeva i njen kum Lazić očito toliko opušteni da vremešnom pevaču ne zameraju na kritikama.

Republika

Foto: printskrin instagram

Andreana Čekić objavila snimak Ljubinog i Darkovog druženja

Posebno je simpatičan trenutak kada Darko uzima posudu sa solju i počinje da je baca ka Andreani, dok se Ljuba smeje. Sudeći po ovom snimku, reklo bi se da njihovo prijateljstvo očigledno nije samo profesionalne prirode, već da su zaista bliski i opušteni jedni sa drugima, pa to još više baca senku na Ljubine reči koje nisu bile nimalo odmerene. 


Podsetimo, Ljuba je govorio za medije kako je Darku zamerio što ga je nazvao "sujetnim matorcem", pa je i on njega opleo pomenuvši Lazićeve poroke. 

Darko je u "Zvezdama Granda" pobedio pevajući moje i Šabanove pesme. Davali smo mu vetar u leđa do kraja takmičenja. To uvek treba da ceni. Još je mlad, karijera mu tek predstoji. Nadam se da neće da se urpopasti alkoholom. Razumem ja mladost, ali treba ostati trezne glave i zdravog razuma - rekao je jednom prilikom Aličić, ali ovakvim ponašanjem u društvu mlađeg kolege deluje kao da sada "liže sve što je nekad pljuvao".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading