GEPEKOVALI DARKA LAZIĆA! Folkera vezali sa KUMOM nasred ulice, na silu ih UBACILI u auto! ŠOK VIDEO!

Autor:

Zabava

30.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić i njegov prijatelj, takođe pevač, Peđa Vujić odlučili su da svoje višegodišnje prijateljstvo krunišu duetom. Naime, ovaj duet je odavno bio spreman, ali se čekao pravi trenutak za njega.

GEPEKOVALI DARKA LAZIĆA! Folkera vezali sa KUMOM nasred ulice, na silu ih UBACILI u auto! ŠOK VIDEO!

Foto: Luka Radojević

Darko Lazić i njegov prijatelj Peđa Vujić završili su i poslednje pripreme za njihov duet, te su ga juče pustili u etar, ali je Peđa jednom prilikom otkrio odakle datira njihovo prijateljstvo zapravo:

Znamo se baš dugo. Kao klinac je dolazio na naše svirke, i pre nego što je bio u takmičenju "Zvezde Granda". Ubrzo smo se bolje upoznali u jednoj velikoj kafani u Pećincima. Tamo smo imali tu muzičarsku nedelju, jer su se okupljali svirači i pevači i pevali pesme za našu dušu! Ne zna se ko se više drao na onaj jadni mikrofon, a mi svi uglavnom bili "pod gasom". Sve u svemu, bilo je super druženje. Tu je on već kao zvezda dolazio bukvalno svake nedelje. I eto, pošto smo se svi zvali "brate, bato, tebra", on i ja odlučimo da se zovemo "kume" i to traje i dan danas - istakao je Peđa, a potom se osvrnuo i na projekat.

Fotografija Darka i Peđe koji su vezani na sred ulice preplavila je društvene mreže, a ova fotografija je iz spota njihovog dueta "Nije, nije napustila mene".

Kako zvuči kada Peđa i Darko ukrste glasove, pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading