DARA OCRNILA ANINOG NOVOG DEČKA: Evo zašto Rale nije po NJENOJ MERI, za ovaj INTIMNI DETALJ niko nije znao!

Autor:

Zabava

12.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko se seća da je Bubamara kumovala Nikolićkinom poznanstvu s Rastom.

DARA OCRNILA ANINOG NOVOG DEČKA: Evo zašto Rale nije po NJENOJ MERI, za ovaj INTIMNI DETALJ niko nije znao!

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Dara Bubamara svojevremeno je upoznala svoju koleginicu Anu Nikolić sa njenim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom sa kojim ima ćerku Taru, a po svemu sudeći, njenim aktuelnim ljubavnim izborom je zgrožena.

Naime, Daru je jedan crnogorski novinar pitao kako joj se sviđa Anin trenutni partner Goran Ratković Rale, na šta je ona odgovorila u svom maniru:

- Jako mi se sviđa, u pi**ku materinu! Gori! 

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/RTV Pink Official

Dara Bubamara iskarikirano komentarisala Aninog dečka Raleta

Na opasku voditelja TV Pink M, koji se često sa poznatim sagovorinicima šali na račun svog izgleda i ovog puta je želeo da nasmeje folkerku pa je istakao da bi za Anu čak i on bio obolji izbor od Raleta, a Dara kao da je to jedva dočakala da se još nadoveže:

- Uuu, ti, pa ti si mega-giga za njega. Još si Crnogorac! Ali dobro, svako sebi bira životnog saputnika. Ako su oni srećni i ja sam. Živi zdravi bili.

S druge strane, kako mediji prenose, Anin i Raletov zajednički prijatelj tvrdi da ne postoji "bolji spoj od njih dvoje", te otkriva kako iz njegovog ugla izgleda taj odnos.

- Mislim da ne postoji osoba kojoj ovaj spoj nije bio čudan, ali vrlo su slični jedno drugom. Malo su umetnički luckasti i mislim da žive u haosu, ali da to takvim ljudima ne predstavlja problem i da će potrajati - rekao je samouvereno i dodao:

- Ana je bila druga osoba dok nije sa njim počela da se zabavlja verujte, a i on je malo pošašavio. Vole se i nemaju potrebu da to naglašavaju jer se to vidi. Rale nas je iznenadio kako brine o Tari, Aninoj ćerki. Sada i žive zajedno, pa mnogo vremena provode zajedno.

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija

Stefan Đurić Rasta na pomen Ane i novog dečka prekida intervju

Mnoge je zanimala i Rastina reakcija na Aninog novog dečka, pa je prijatelj i to opisao.

Rasta se nije mešao u Anin izbor, Raleta poznaje i bilo mu je važno samo da ga je Tara prihvatila - rekao je ovaj prijatelj za Blic. 

Međutim, prilikom poslednjeg intervjua za medije na jednom događaju Rasta nije želeo da komentariše Raleta, već je prekinuo razgovor kada je dobio pitanje o Aninom dečku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading