"DA LI STE VAS DVE U VEZI?" SKANDAL U EMISIJI! Marija Šerifović i Jovana Pajić otkrila PRVI PUT istinu o njihovoj ROMANSI!

Autor:

Zabava

18.06.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović i Jovana Pajić otkrile istinu o njihovom odnosu!

"DA LI STE VAS DVE U VEZI?" SKANDAL U EMISIJI! Marija Šerifović i Jovana Pajić otkrila PRVI PUT istinu o njihovoj ROMANSI!

Foto: amig show

Marija Šerifović i Jovana Pajić godinama su bliske prijateljice, a otkako je pevačica stavila tačku na brak sa Aleksandrom Saletom Cvetkovićem, frontmenom "Tropiko benda", krenule su spekulacije da su njih dve, zapravo, u emotivnoj vezi, o čemu su prvi put javno progovorile večeras na Pinku.

"Vruće" pitanje zapalo je Mariji Šerifović.

Foto: amig show

Marija Šerifović

 

- Pošto ste Jovana i ti napokon ovde sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu srećni i zadovoljni, da li ste vas dve u vezi? - upitala je voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija hitno reagovala:

- Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se sa tim prestane, neće imati ko više na slavu da mi dođe, molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?! Prekinite hitno!

Foto: amig show

Jovana Pajić

 

- Moram da priznam da nam je genijalna zaj*bancija na tu temu. Toliko se šalimo, pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno - nadovezala se Jovana Pajić.

- On je strašan dasa, Evrovpejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više - ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

- Ja sam želela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali, prijateljstva se gaje i neguju i takvu stvar čuvati u današnje vreme, u današnje, to zaista nema cenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading