KRATKO, ALI MOĆNO! Evo kako će zvati Džejova UNUKA, oglasila se njegova dugogodišnja partnerka!

Autor:

Zabava

11.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski odabrala ime za ćerku!

KRATKO, ALI MOĆNO! Evo kako će zvati Džejova UNUKA, oglasila se njegova dugogodišnja partnerka!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Danas je veliki dan za porodicu Ramadanovski, jer je ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, donela na svet predivnu devojčicu, koju je nazvala Mia.

Andrijana Tomanić, dugogodišnja partnerka Džeja Ramadanovskog, izjavila je da je presrećna povodom rođenja devojčice.

- Presrećna sam. Dobro nam došla Mia. Čestitam mami Mariji i tati Stefanu. Srećno rođenje Mie - rekla je ona, prenosi "Blic".

Republika

Foto: instagram.com/džej ramadanovski

Andrijana Tomanić i Džej

Ime Mia, kratko a milo, je već skoro deceniju u trendu kako na našim prostorima tako i u inostranstvu. Značenje imena se tumači na više načina. Uobičajeno tumačenje je da je ime skraćenica imena Marija što je posebno zanimljivo s obzirom da ponosna majka upravo tako zove.Iime Mia potiče od italijanske reči „mia“ što znači „moja“, a isto znači i grčka reč „mea“, a za koju se smatra da je osnova za grčko poreklo pomenutog vlastitog imena.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija Ramadanovski

Beba je rođena zdrava, sa porođajnom ocenom 10, što je izuzetno visok rezultat. Teži 2900 grama i rođena je na jednoj privatnoj prestoničkoj klinici, preneo je "Kurir".

Podsećanja radi, Marija se udala prošle godine u maju za Stefana Davidovića i uzela njegovo prezime na venčanju. Par je najpre obavio građansko venčanje, a zatim su organizovali svadbeno veselje u jednom restoranu. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste Marijina odluka da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit njenog pokojnog oca, Džeja Ramadanovskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading