SRBIJAVOZ UVODI DEVET DODATNIH POLAZAKA ZBOG EXIT-a! Od Beograda do Novog Sada i nazad narednih dana i u OVIM TERMINIMA

Autor:

Vesti

10.07.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

EXIT festival počinje danas

SRBIJAVOZ UVODI DEVET DODATNIH POLAZAKA ZBOG EXIT-a! Od Beograda do Novog Sada i nazad narednih dana i u OVIM TERMINIMA

Foto: Tanjug/ĐORĐE KRSTIĆ

Srbijavoz je zbog muzičkog festivala Exit, koji se održava od 10. do 14. jula organizovao devet dodatnih polazaka od Beograda do Novog Sada.

Jelena Rašković iz te kompanije objašnjava da je u pitanju pet polazaka iz Beograda za Novi Sad u 21 i 30, 22, 23, 00 i časa, a četiri iz Novog Sada za Beograd u 1.30  2.30, 3.30 i 4.30 časa.

"Pored toga, svim posetiocima EXIT festivala na raspolaganju je više od 50 redovnih dnevnih polazaka izmeðu dva grada. Vožnja brzim vozom Soko do Novog Sada traje 36 minuta a regionalnim vozom manje od sat vremena", rekla je Rašković. 

Dodala je i da je za sve kupce karata putem besplatne aplikacije Srbijavoz i vebsajta srbijavoz.rs, obezbeđen popust od pet odsto.

Danas počinje Exit festival i očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u našoj zemlji, a iz Agencije za Bezbednost saobraćaja upozoravaju na mlada lica da vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika može negativno uticati na vozačke sposobnosti. 

Od početka godine smrtno je stradalo 220 lica u saobraćaju na putevima Republike Srbije. 

"Početak ''EXIT'' festivala je obradovalo većinu mladih, kako iz Srbije tako i iz Evrope i sveta, koji će se ovih dana uputiti ka Petrovaradinskoj tvrđavi. Ono što nas asocira na takve vrste manifestacija pored muzike, velikog broja izvođača i dobre zabave jeste konzumacija alkohola”, rekao je za Tanjug Mirko Koković, pomoćnik direktora Agencija za bezbednost saobraćaja Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading