PRVA IZJAVA INDI O VEZI SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Pevačica priznala sve o ROMANSI!

Autor:

Zabava

01.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Aradinović IndI se oglasila i otkrila istinu o romansi sa Zoranom Marjanovićem!

PRVA IZJAVA INDI O VEZI SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Pevačica priznala sve o ROMANSI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

U medijima su se danas pojavile fotografije na kojima se vidi kako kompozitor Zoran Marjanović i pevačica Insira Indi Aradinović uživaju danas na bazenu. 

Indi Aradinović je istakla da su ona i Zoran Marjanović prijatelji već dugi niz godina i da je njihov odnos isključivo prijateljski. Ova informacija je iznenadila mnoge, budući da su retki bili upoznati sa njihovim bliskim odnosom pre nego što su se fotografije pojavile u javnosti.

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Zoran Marjanović i Indy

 

- Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici - rekla je pevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini: 

- Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno - rekla je Indi za Informer. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Indira Aradinović Indy

 

Fotografije su izazvale različite reakcije u javnosti, a mnogi su izrazili svoje mišljenje na društvenim mrežama. Dok su neki podržali prijateljstvo između Indi i Zorana, drugi su izrazili sumnju u prirodu njihovog odnosa. Ovo je dodatno podgrejalo interesovanje medija i javnosti za njihovim zajedničkim druženjem.

Dok su fotografije izazvale dosta pažnje i spekulacija, Indi Aradinović je odlučno istakla da je njihov odnos isključivo prijateljski. Pitanje da li je u pitanju skandal ili obično prijateljstvo i dalje ostaje otvoreno, ali je jasno da su ove slike podigle dosta prašine u javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading