IZNENADNA SMRT ZLATKA KARAHODŽIĆA ZAPREPASTILA JAVNOST: Poslednja poruka kida dušu!

Autor:

Zabava

10.07.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u muzičkom svetu!

IZNENADNA SMRT ZLATKA KARAHODŽIĆA ZAPREPASTILA JAVNOST: Poslednja poruka kida dušu!

Foto: Printscreen/Facebook/Admir Čular

Muzička scena Bosne i Hercegovine ostala je zatečena vestima o smrti Zlatka Karahodžića, poznatog muzičara i producenta. Njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse podelio je tužnu vest putem društvenih mreža, izražavajući svoju bol i zahvalnost za zajedničke trenutke. Zlatko je ostavio dubok trag u muzičkoj industriji, sarađujući sa različitim umetnicima i ostavljajući neizbrisiv pečat na svojim projektima.

"Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli zajedno. Mirno spavaj i odmori se. Voli te tvoj Gagara", napisao je, prenosi Klix.ba.

Zlatko je bio poznat po svom talentu za sviranje bas gitare, a njegov doprinos albumu "Gluten Tag" grupe Helem Nejse bio je neizostavan za postizanje njihovog prepoznatljivog zvuka. Takođe, sarađivao je sa talentovanom muzičarkom Esmom Numanović, pružajući svoje muzičko umeće i doprinoseći njenom albumu prvenca "Blista". Njegova posvećenost muzici ostavila je neizbrisiv trag u radu sa ovim umetnicima.

Pored muzičke scene, Zlatko je takođe ostavio trag u filmskoj industriji. Bio je menadžer produkcije na kratkom filmu "Mercy" Benjamina Dizdarevića, pružajući podršku i doprinos stvaranju ovog umetničkog dela. Njegov uticaj protezao se i van muzičkih krugova, pokazujući njegovu svestranost i doprinos kulturnoj sceni Bosne i Hercegovine.

Zlatkova smrt je ostavila prazninu u srcima mnogih ljudi, kako u muzičkoj, tako i filmskoj industriji. Njegovo nasleđe će živeti kroz njegovo umetničko delo i sećanja ljudi koji su imali privilegiju da ga poznaju i sarađuju sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading