"POPIO JE SONU KISELINU I PREMINUO!" Naš pevač isplanirao bekstvo iz zatvora, pa proživeo HOROR, ova scena ga proganja i sada!

Autor:

Zabava

10.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna ispovest popularnog pevača ledi krv u žilama.

"POPIO JE SONU KISELINU I PREMINUO!" Naš pevač isplanirao bekstvo iz zatvora, pa proživeo HOROR, ova scena ga proganja i sada!

Foto: shutterstock

Hapšenje

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, bio je problematičan klinac još od ranog detinjstva. Razvod roditelja i ulazak u loše društvo doveli su ga do sitnih prekršaja, a sa petnaest godina završio je u Kazneno-popravnom domu u Kruševcu, gde je proveo dve i po godine robije. Ovaj težak period obeležio je njegovu mladost i ostavio dubok trag u njegovom životu.

Razvod roditelja je bio prekretnica u njegovom životu. Sa očajnom porodičnom situacijom, pridruživanjem lošem društvu i sitnim prekršajima, njegov život je krenuo u neželjenom smeru. Prisećajući se ovog perioda, Baki je otkrio da je bio deo nekoliko neprikladnih aktivnosti, uključujući krađu automobila i bekstvo iz popravnog doma.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Baki B3

 

- Bio sam problematičan klinac. Otac je bio muzičar, kao i većina Đoganijevih,voleo je kafanu, piće, lepe žene… Majka je bila domaćica, bila je kući, brinula o bratu, sestri i meni. Među roditeljima su često izbijale svađe, da bi se, kada sam ja imao oko jedanaest godina, i razveli. Tada su počeli moji problemi. Uhvatio sam se ulice, lošeg društva počeo da pravim probleme - rekao je Baki.

- Drpimo neki vokmen, obijemo iz zezanja nečiji auto, pa ga vozimo dok ima goriva, onda ga ostavimo na ulici… Sve je to bilo tako dok sa petanest godina nisam završio u Kazneno-popravnom domu u Kruševcu. Dobio sam dve i po godine robije. Porodica je bila očajna. Tamo sam bio neko vreme, ali znate kako je u domu, gledali ste filmove „Sivi dom“ i „Specijalno vaspitanje“, pa smo i mi radili iste stvari… Tako sam odlučio da pobegnem iz doma - ispričao je Baki.

Prisećanje na ovaj period teškog detinjstva je izazvalo lavinu emocija, zbog čega su denseru oči bile pune suza. 

Republika

Foto: youtube.com

Baki B3

 

- Sa jednim dečkom iz Zemuna se dogovorimo da pobegnemo. Međutim, tu je bio i neki dečko iz Subotice koji nas je molio da i njega povedemo. Njega su tu maltretirali domci, bilo mu je baš teško, ali ja ipak odlučim da on ne pođe s nama, jer šta ću s njim, ja odoh kući, a gde će on. I, mi tu pobegnemo, ali su nas nedugo potom ponovo uhvatili i vratili u Kruševac. Kada sam se vratio onog dečka koji je hteo da pođe sa nama, popio je sonu kiselinu i preminuo. Bio sam očajan, razmišljao sam kako bi bio živ da smo ga poveli. Dugo sam patio zbog toga - priznao je Baki u emisiji "Iza brave“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading