ŠTA OGNJEN AMIDŽIĆ I MINA KRIJU OD JAVNOSTI?! Procurila "najkritičnija" tajna iz njihovog braka, voditelj više ne može da ćuti!

Autor:

Zabava

10.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen progovorio o odnosu sa suprugom Minom!

ŠTA OGNJEN AMIDŽIĆ I MINA KRIJU OD JAVNOSTI?! Procurila "najkritičnija" tajna iz njihovog braka, voditelj više ne može da ćuti!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić, poznati televizijski voditelj, nedavno je progovorio o svom iskustvu kao otac i suprug, otkrivajući detalje o svakodnevnim izazovima i radostima koje mu donosi uloga oca i partnera. Ističe da se njegova supruga, Mina, izuzetno dobro snalazi u ulozi majke te da je veoma posvećena porodici i bebi. Ognjen je istakao da mu je Mina velika podrška, te da se odlično kapiraju, iako priznaje da postoje svakodnevne sitne svađice.

Iako izgleda da je njihov brak idealan, Ognjen otkriva da su svađice sastavni deo njihovog života, ali ističe da nikada nisu imali ozbiljnije nesuglasice. On naglašava da je Mina perfekcionista, te da je s vremena na vreme kritikuje, ali to doživljava kao konstruktivnu kritiku, posebno kada je u pitanju posao. Ognjen ističe da poštuje Mininu predanost oko kućnih obaveza i da se trude da sve usklade kako bi oboje bili zadovoljni.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

- Naravno, svađamo se nekad, kao i svi. Ali to su dnevne neke svađice, ali nikada ništa ozbiljno. Nikada se nismo posvađali nešto veliko, baš se dobro kapiramo - rekao je Ognjen.

Ljubav Mine i Ognjena rodila se na poslu, te smo nju gledali u njegovoj emisiji gde je imala svoj segment "Pazi Mina", ali se povukla sa malih ekrana nakon što je ostala u drugom stanju. On je sada otkrio da li će se Mina vraćati.

- Ja bih voleo. Ja sam je upoznao, znam kako radi i razmišlja i mislim da je jedan od najvećih potencijala ženskih televizijskih kod nas. I kada ona uđe u to i posveti se maksimalno i kada odluči da to radi, ona će to da iskida. Tako da bih voleo da se vrati, mada je ona kapacitet već sad. Pa sad kako ona bude htela, dogovorićemo se - dodao je on za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading