NAPADNUTA KARLEUŠA! Jelena HITNO morala da se oglasi nakon DRAME, dobila STRAVIČNE REČI!

Autor:

Zabava

02.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Kuzmančević napao Jelenu Karleušu, ona mu brutalno uzvratila!

NAPADNUTA KARLEUŠA! Jelena HITNO morala da se oglasi nakon DRAME, dobila STRAVIČNE REČI!

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Srpski kompozitor Veljko Kuzmančević nedavno je izazvao dosta pažnje svojim komentarima na društvenim mrežama, kada je isprozivao poznatu pop divu Jelenu Karleušu. Kuzmančević je na svom Fejsbuk profilu objavio provokativnu fotografiju Karleuše sa jednog njenog nastupa, uz oštre reči upućene popularnoj pevačici.

Kuzmančević je istakao da za pola novca koliko košta Karleušino "nakazno, estradno prikazivanje i javno podj*bavanje zdravog razuma", veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo "Lazarus" izvede u Karnegi Holu u Njujorku. Ove reči su izazvale burne reakcije među javnošću, ali i od same Jelene Karleuše.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram Veljko Kuzmančević

 

- Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno podj*bavanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo "Lazarus" izvede u Karnegi Holu u Njujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana, kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih s*sa i g*zica, ipak odemo u taj Njujork - napisao je Veljko, a Jelena uzvratila:

- Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, kada uložiš u svoju karijeru, milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu, kad te bude pratilo i volelo onoliko ljudi koliko mene prati i voli, kada budeš trajao 30 godina kao ja, kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš Jelena Karleuša - tada ćeš ići u Njujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni, niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koju ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi ovako napadne i izvređa Ledi Gagu).

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

03.07.2024 00:37

Kompozitor je u pravu a ne samozvana diva