NAJVRELIJE IZDANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA: Pobednica "Zadruge 2" povratila LINIJU, sve PUCA na njoj! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna influenserka se skinula u Grčkoj!

NAJVRELIJE IZDANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA: Pobednica "Zadruge 2" povratila LINIJU, sve PUCA na njoj! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani, koja je nedavno sa porodicom otputovala u Grčku, iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram vrelim selfijima sa plaže u mestu Pefkohori. Luna je pozirala u čipkanom bikiniju koji je istakao njen bujni dekolte i ravan stomak, naglašavajući da je nakon dve trudnoće dovela svoju kilažu do savršenstva. Ova objava je brzo privukla pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Podsetimo, Luna je pre devet meseci rodila svoju drugu ćerku Lanu, ali je veoma brzo uspela da povrati vitku figuru koju je nedavno pokazala i na Instagramu. U veoma seksepilnom izdanju sa crnom haljinom pripijenom uz telo i dubokim dekolteom, Luna je još jednom oduševila svoje pratioce. Uz štikle i lokne u kosi, Luna je pokazala svoj izuzetan modni senzibilitet i samopouzdanje, što je naišlo na pozitivne reakcije javnosti.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani

Luna Đogani redovno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama, a njeni vreli selfiji iz Grčke samo su potvrdili da je i nakon rođenja druge ćerke ostala u top formi. Ova poznata ličnost i dalje privlači pažnju svojim izgledom, ali i stilom koji je prepoznatljiv širom regiona.

Podsećanja radi, Lunu je nedavno obradovala informacija da su se njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani pomirili i da će ponovo nastupati kao "Funky G".

- Posle toliko godina, opet zajedno FUNKY G - glasila je najava za njihov nastup, koju je podelila Luna Đogani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading