OTKRIVAMO! Evo gde se SADA nalazi Miljana Kulić nakon DISKVALIFIKACIJE - ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Elite", a portal Republika saznaje njenu lokaciju!

OTKRIVAMO! Evo gde se SADA nalazi Miljana Kulić nakon DISKVALIFIKACIJE - ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nakon što je takmičarka "Elite" Miljana Kulić diskvalifikovana Republika.rs saznaje gde se ona sada nalazi. 

Naime, kako otkriva izvor za naš portal, Miljana je još u jutarnjim satima stigla u Niš, te je sada okružena porodicom, koja joj pruža podršku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana iz "Elite"

 

- Miljana je stigla u Niš još jutros, videli smo je ovde kada je došla, bila je srećna što se vidi s porodicom, koja joj je mnogo nedostajala, a Marija je i nama u komšiluku pričala da bi volela da se ona što pre vrati kući i da ovo više nije za nju - ispričao je izvor za Republiku. 

Podsetimo, Miljana Kulić diskvalfiivakna je iz rijalitija "Elita 7", saopštio je Veliki Šef u pismu koje je poslao takmičarima na adresu Bele kuće. 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog Šefa. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić diskvalifikovana iz "Elite"

 

Ovo nije prvi put da Miljana bude diskvalifikovana, već je imala problemtično ponašanje, koje je produkcija strogo sankcionisala. 

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, odlukom Velikog Šefa, diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom boravka u rijalitiju u više navrata imala sukobe s Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leka

08.07.2024 12:48

Zeks sta je zoves u elitu kad znas da pravi haos . Tebi to odgovara Zeks.. ludaca!!!