POZNATI PEVAČ RAZVEZAO JEZIK O ZORANU MARJANOVIĆU I INDI: Otkrivena VELIKA ISTINA sa estrade, OVO se godinama krije!

Autor:

Zabava

05.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač progovorio o aferi Zorana Marjanovića i Indi.

POZNATI PEVAČ RAZVEZAO JEZIK O ZORANU MARJANOVIĆU I INDI: Otkrivena VELIKA ISTINA sa estrade, OVO se godinama krije!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Roker Đorđe David nedavno je prokomentarisao ljubavne veze koje se javno obelodanjuju među poznatim kompozitorima i pevačicama. On smatra da su Indi Aradinović i Zorana Marjanovića spojile lepe uspomene iz prošlosti, kao i činjenica da joj je baš on napisao jedan od najvećih hitova.

Foto: ATA images, Republika

Zoran Marjanović i Indira Aradinović Indi

 


Vest o vezi pevačice Indi Aradinović i Zorana Marjanovića odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Osim što su u ljubavi, njih dvoje sarađuju i na poslovnom planu, pa tako Zoran radi njene nove pesme. Ova ljubavna priča dobija dodatnu draž kada se uzme u obzir činjenica da je Zoran napisao jedan od najvećih hitova Indi, pesmu "Bato, bre".

- Da li je Zoran možda napisao najveći hit Indi "Bato, bre"? Pa eto, vraćamo se korenima, sve se vrti ukrug - rekao je Đorđe David, prenosi Informer. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David

 



S druge strane, pevačica Ana Nikolić nedavno je javno obelodanila svoju ljubavnu vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Ova veza izazvala je veliku pažnju javnosti, a Đorđe David je prokomentarisao da je drago što se njih dvoje pronašli i izrazio uverenje da će njihova ljubavna priča biti jako dobra.

- Nisam uopšte ovo ispratio. Raleta znam, drago mi je da je to tako, verovatno je to "tuga" za nekim starim vremenima, to je varijanta koja ih vozi na dobru priču. Mene raduje, to nije moja vrsta muzike, ali, znajući Raleta, siguran sam da će ta priča da bude jako dobra - istakao je Đorđe. 

Đorđe David je istakao da mu je drago što se dešavaju nove ljubavne priče u muzičkom svetu i da veruje da je to "tuga" za nekim starim vremenima. On je naglasio da se sve vrti u krug, sugerišući da su ove ljubavne veze možda povratak korenima i inspiracija za nove pesme i hitove.

Ove ljubavne priče između kompozitora i pevačica jasno pokazuju da muzička industrija nije samo o poslu, već i o dubokim emotivnim vezama koje se stvaraju između stvaralaca i izvođača.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Дража

05.07.2024 13:15

Ђорђе Давид је као нека баба, а можда је то одувек био..