FOLKERU ŽENA PLATILA DA IMAJU INTIMNE ODNOSE! Šok-priča Mileta Kitića, evo šta mu se tada sve dešavalo!

Autor:

Zabava

06.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio neveran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

FOLKERU ŽENA PLATILA DA IMAJU INTIMNE ODNOSE! Šok-priča Mileta Kitića, evo šta mu se tada sve dešavalo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Mile Kitić više puta je pričao o tome koliko otvoren odnos ima sa suprugom Martom Savić, a jednom prilikom se prisetio situacije kada mu je jedna gospođa platila da imaju intimne odnose i dala 1000 dolara.

S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao za upola manje love - šokirao je jednom prilikom Mile Kitić, prenosi Nova.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 

Ipak, pevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio neveran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam - rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo: 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

 

- Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice i naravno da nikad neće moći da se porede sa onima koje ste izabrali da sa njima budete u braku - rekao je on u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading