PRVO OGLAŠAVANJE RADONJIĆEVE DEVOJKE O NJEGOVOJ AFERI SA EMOM RADUJKO: Ova scena će vas ostaviti u šoku!

Autor:

Zabava

05.07.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je kompletna istina o odnosu Eme Radujko i Nemanje Radonjića.

PRVO OGLAŠAVANJE RADONJIĆEVE DEVOJKE O NJEGOVOJ AFERI SA EMOM RADUJKO: Ova scena će vas ostaviti u šoku!

Foto: www.profimedia.rs, TV Pink/printscreen, Instagram/izzadorable

Posle nastupa na Music week-u, popularna pevačica Ema Radujko odlučila je da se opusti i otputuje na Ibicu. Ono što je zapalilo društvene mreže su kadrovi sa jahte na kojoj su uživali Ema i fudbaler Nemanja Radonjić, koji je zauzet.

Ema Radujko je poznata po svojoj sklonosti ka fudbalerima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, a otkrila je da su se upoznali preko zajedničke prijateljice koja ju je nagovorila da ode na ručak sa njim. Iako se prvobitno kolebala, njih dvoje su se brzo zbližili. Međutim, njihov raskid je iznenadio mnoge, a Ema je istakla da se nisu rastali u svađi, već jednostavno odlučili da okončaju vezu.

Kako su mnogi spekulisali o Eminom odnosu sa Radonjićem, pevačica je danas odlučila da dodatno zaintrigira javnost, pa je putem Instagrama objavila snimak sa njegovom devojkom, Isidorom Kadijević. Zajedno su pozirale na plaži i time stavile do znanja da Emi očigledno društvo pravi drugi fudbaler.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ema Radujko i devojka Nemanje Radonjića

Podsećamo, prilikom gostovanja u emisiji "Lično sa", koju vodi Predrag Radosavljević, Ema je komentarisala popularne fudbalere, između kojih se našao i Nemanja. Pevačica je tada pozdravila devojku Radonjića, pa mu dodelila "korpu":

- Nemanja Radonjić... Pozdravljam njegovu Isidoru, KORPA - izjavila je Ema tom prilikom za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading