ŠOK! Zoran Marjanović u vezi sa POZNATOM PEVAČICOM - uhvaćeni zajedno na bazenu!

Autor:

Zabava

01.07.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovi nežni dodiri i javni gestovi pažnje jasno su ukazivali na prisnost njihovog odnosa!

ŠOK! Zoran Marjanović u vezi sa POZNATOM PEVAČICOM - uhvaćeni zajedno na bazenu!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Najnovije tračeve o Zoranu Marjanoviću, poznatom udovcu čija je supruga Jelena Marjanović tragično nastradala, povezuju sa pevačicom Indirom Aradinović, poznatijom kao Indi. Ove glasine su dobile na težini nakon što su ih novinari zatekli zajedno na jednom privatnom bazenu, gde su uživali u društvu jedno drugog.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Zoran Marjanović, poznat po komponovanju pesama za Indiru u ranijim fazama njene muzičke karijere, stigao je na bazen oko 14 časova u društvu svoje ćerke Jane, prenosi "Kurir". Nakon nekog vremena, Indi se pridružila društvu, a njih dvoje su brzo postali neodvojivi. Njihovi nežni dodiri i javni gestovi pažnje jasno su ukazivali na prisnost njihovog odnosa, a paparaci su uspeli da zabeleže brojne intimne trenutke koje su razmenjivali.

Republika

Foto: Instagram.com

Indira Aradinović Indi

Ovo iznenađujuće otkriće baca novo svetlo na njihov odnos, posebno uzimajući u obzir činjenicu da su se Zoran i Indi družili još od pevačicinih tinejdžerskih dana. Nakon tragičnog događaja koji je zadesio porodicu Marjanović, mnogo toga se promenilo, ali ova nova informacija budi brojna pitanja o njihovoj prošloj vezi i sadašnjem odnosu.

Dok javnost pokušava da razume prirodu njihove veze, Zoran i Indi očigledno ne kriju svoje emocije i spremni su da ih pokažu svima. Njihov susret na bazenu izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, a samo vreme će pokazati kakav će epilog imati ova romansa koja je iznenadila mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

02.07.2024 07:12

Bolje da vidite kako je dete sto je zgazila Pinkova urednica.