KARLEUŠIN KOŠARKAŠ NAPUŠTA SRBIJU: Objavljene ŠOK VESTI - evo gde odlazi!

Autor:

Zabava

01.07.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jovanović doneo je važnu odluku o transferu!

KARLEUŠIN KOŠARKAŠ NAPUŠTA SRBIJU: Objavljene ŠOK VESTI - evo gde odlazi!

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Nakon uspešne sezone u belgijskom Antverpenu, srpski košarkaš Nikola Jovanović, koji je došao u navodnu aferu sa pevačicom Jelenom Karleušom, donosi važnu odluku o novom koraku u svojoj karijeri. Jovanović je potpisao za meksičkog prvoligaša Halkones iz Halape, što predstavlja novi izazov u njegovoj profesionalnoj karijeri.

Tokom prethodne sezone, Nikola Jovanović je nastupao za belgijski tim Antverpen, gde je ostvario zapažene rezultate. Prosečno je beležio 14 poena i sedam skokova po meču, doprinoseći timskom uspehu. Sa Antverpenom, Jovanović je uspeo da se plasira u finale domaćeg prvenstva, ali je nažalost poražen od Ostendea sa 3-1 u seriji.

Foto: Foto e-stock, CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Nikola Jovanović i Jelena Karleuša

 


Iako je postojala mogućnost produžetka saradnje sa Antverpenom, Nikola Jovanović je bio privučen unosnom ponudom iz Srednje Amerike. Odluka o potpisu za meksičkog prvoligaša Halkones iz Halape predstavlja značajan korak u karijeri ovog talentovanog srpskog košarkaša. Time će postati jedan od retkih srpskih igrača koji će imati priliku da se takmiče u meksičkom prvenstvu, pružajući mu šansu da pokaže svoj talenat na novom kontinentu.

Nikola Jovanović je tokom svoje karijere nastupao za različite klubove širom Evrope, kao i u razvojnoj NBA ligi. Pored Antverpena, igrao je za Ostende, Trento, Igokeu, Nižnji Novgorod, a svoju karijeru započeo je u razvojnoj NBA ligi, noseći dresove filijala Njujork Niksa i Denver Nagetsa. Ovo bogato iskustvo omogućilo mu je da razvije svoje košarkaške veštine i stekne vredno znanje koje će sada moći da primeni u meksičkom prvenstvu.

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Nikola Jovanović i Jelena Karleuša

 


Nikola Jovanović je spreman da se suoči sa novim izazovima i da pokaže svoj talenat u dresu meksičkog prvoligaša Halkones iz Halape. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće uspehe i doprinos timu u Meksiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading