ŠOK-OBRT U SLUČAJU TAMARE ĐURIĆ! Nakon što je prijavila bivšeg za NASILJE, starleta povukla NEOČEKIVAN POTEZ!

Autor:

Zabava

01.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je optužila emotivnog partnera za hematom koji je zaradila na glavi, navodno, jer je pretrpela nasilje.

ŠOK-OBRT U SLUČAJU TAMARE ĐURIĆ! Nakon što je prijavila bivšeg za NASILJE, starleta povukla NEOČEKIVAN POTEZ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić (35) prijavila policiji bivšeg dečka(36) i navela da ju je navodno napao i pretukao.

Foto: Petar Dimić

 

Kako dalje pišu domaći mediji, Tamara je odustala od slučaja, nakon što ga je prijavila, prenosi Telegraf.

Podsećamo, domaći mediji su pisali, kako je starleta izjavila da ju je bivši dečko prvo udario svojom glavom u čelo, a onda je i šutirao po telu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Tamara Đurić

Tamara Đurić je srpska starleta i pop folk pevačica poznata po provokativnim izdanjima.

Rođena je 1989. godine u Smederevu. Završila je frizersku akademiju i ima svoj salon. Bavi se modelingom, a povremeno radi i kao sekretarica. Otac Predrag nije podržao vezu koja je započela kada je Tamara bila maloletna, a partner Dejan u braku. Čak je i sprečio venčanje koje su planirali. Za razliku od njega, majka Vesna je uvek je na ćerkinoj strani pa je pristala da joj za osamnaesti rođendan pokloni silikonske grudi. Bila je učesnica Farme 6, 2016. godine, gde je osvojila drugo mesto. Pre ulaska u „Farmu“ javnosti je bila poznata po snimanju provokativnih kadrova za spot "Dugme po dugme" Dalibora Andonova Grua sa Milenom Mitić, devojkom koja se proslavila u "Parovima". 2016. godine je ušla u pevačke vode gde je u saradnji sa Teča Gambinom izdala singl Panamera. 

U oktobru 2016. godine pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića Ami G Show, na televiziji PINK, gde je nastupila sa oslikanim telom. Nekoliko godina je bila u vezi sa Dejanom Palićem, čovekom koji ju je obasipao skupim poklonima kao što su: automobili BMW X6, Range Rover Evoque, Porše, stan na Dedinju, gliser od 50.000 evra, nakitom, odećom… On je vlasnik građevinske firme u Rusiji i 30 godina je stariji od Tamare, pisali su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading