TAMARA SUNČALA LICE I NAULJILA CICE! Starleta otvorila sezonu kraj bazena i pokazala nove silikone!

Autor:

Zabava

18.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić je ponovo vratila implantate u grudi, izvadila je sedmice, a stavila petice!

TAMARA SUNČALA LICE I NAULJILA CICE! Starleta otvorila sezonu kraj bazena i pokazala nove silikone!

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Nakon što je šokirala javnost kada je odlučila da izvadi silikone, starleta Tamara Đurić se očigledno ubrzo nakon toga pokajala, pa se ponovo podvrgla operaciji ugradnje implantata, samo što je ovaj put napravila razliku u kubikaži.

 

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

 

Naime, sudeći po najnovijem izgledu starlete, koja se snimala za Instagram profil, Tamara se ovaj put odlučila za malo manje grudi nego što je imala pre. Đurićka je navodno smanjila grudi za dva broja, pa je sad stavila 550 kubika, a zahvaljujući toplom vremenu, starleta je jedva dočekala sezonu bazena, pa se skinula u kupaći kostim i pokazala nove petice. Starleta se snimala u bazenu dok se opuštala zajedno sa ćerkicom, koja je plivala pored nje.

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

 

Tamara je krupnim kadrom snimala nove cice, koje je zaštitila uljem, a komentari na njen video koji je objavila bili su podeljeni. Neki su jedva dočekali staru Tamaru sa silikonima, a neki su negodovali zašto nije ostavila prirodan izgled, kojem se vratila, ali na vrlo kratak period.

- "To je prava Taca", " Nikad bolje", " Nisam mogla da je zamislim bez silikona, pa ona ih je praktično izmislila", "Kad je bila bez silikona, to nije bila ona, videlo se nezadovoljstvo", "Nije se snimala bez silikona, znala sam da će ih vratiti", "Mora da joj je frajer tražio da vrati lubenice" - bili su neki od komentara na društvenoj mreži Instagram, gde je starleta objavila video koji je za kratko vreme postao viralan.


Podsećamo, u jednom periodu je sve više poznatih pripadnica lepšeg pola odlučilo da izvade silikone, pa je pored Dragice Radosavljević Cakane, Stoje Novaković i Tine Ivanović, Tamara Đurić takođe izvadila implantate iz grudi i vratila prirodan izgled poprsja, što je mnoge šokiralo.Neke su to učinile jer su preterale s veličinom, pa to estetski nije izgledalo lepo, a ima i onih koje su se zbog kubikaže koju su stavile suočile s nesnosnim bolovima u leđima. Međutim, Tamara se predomislila, pa se ubrzo opet vratila silikonima jer, kako je i sama prokomentarisala za medije, ne može da zamisli ženu bez atributa. 


- Nema lepše žene od one sa velikim grudima - rekla je ona za medije, pa potvrdila da su silikoni opet na starom mestu:


- Tačno je, ali ne bih otkrivala koliko kubika sam stavila. Nemam šta kome da polažem račune. Ne prija mi medijska pažnja i ne bih volela više ni sa kim da polemišem o tim zahvatima, a još manje o privatnom životu - rekla je Tamara za Informer.

Po uzoru na Majkla Džeksona starleta izbelila kožu


Osim što je ponovo ugradila silikone, Tamara Đurić je operisala uši, a potom se podvrgla izbeljivanju kože, po čemu je najpoznatiji bio pokojni kralj popa Majkl Džekson.


- Tamara je uradila nekoliko velikih intervencija. Najpre, stavila je ponovo silikone, i to 550 kubika, a da bi podmladila kožu, po uzoru na svetske zvezde, skinula je prvi sloj i sada zbog krasti na licu konstantno mora da nosi masku. Strogo joj je zabranjeno da izlazi na dnevnu svetlost, te zbog toga već 30 dana provodi u stanu u elitnom delu prestonice. Unajmila je i tim negovateljica, koje su s njom u svakom momentu. Kao šlag na torti, operisala je i uši i sada se oporavlja od svih zahvata - rekao je izvor blizak starleti za gore pomenuti medij, koja se, sudeći po najnovijem izdanju, super oporavila.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Геџа

19.06.2024 01:04

Поштедите нас ове људске беде и болести !