TAMARA ĐURIĆ PONOVO STAVILA SILIKONE! Pojavili se prvi SNIMCI sa novim grudima - POGLEDAJTE TEK SADA KOLIKE SU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić posetila plastičnog hirurga i stavila nove grudi!

TAMARA ĐURIĆ PONOVO STAVILA SILIKONE! Pojavili se prvi SNIMCI sa novim grudima - POGLEDAJTE TEK SADA KOLIKE SU! (VIDEO)

Foto: Petar Dimić

Tamara Đurić je nedavno iznenadila javnost kada je odlučila da vrati silikone u grudi, nakon što je prethodno izvadila implante. Ova poznata ličnost je prethodne sedmice zamenila peticama, a potom je odlučila da pokaže svoje novo bujno poprsje na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu je objavila snimak u kupaćem kostimu, mazući se uljem dok se sunča, što je privuklo pažnju muškog dela njene publike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tamarastar89

 


Iako nije želela da otkriva detalje o svojoj novoj intervenciji, Tamara je potvrdila da je ponovo stavila silikone, ali nije želela da komentariše koliko kubika je stavila. Takođe, istakla je da ne želi da polaže račune o svojim postupcima i da ne prija medijska pažnja, te da ne želi da polemiše o svojim zahvatima i privatnom životu. Na konstataciju da su mnoge starlete smanjile svoje poprsje nakon nje, Tamara je odgovorila:

 

 

 

Inače, Đurićeva nije želela da komentariše svoju novu intervenciju.

- Tačno je, ali ne bih otkrivala koliko kubika sam stavila. Ostalo ne bih ni komentarisala. Nemam šta kome da polažem račune. Ne prija mi medijska pažnja i ne bih volela više ni sa kim da polemišem o svojim zahvatima, a još manje o privatnom životu - rekla je Tamara, a na onstataciju da su posle nje, mnoge starlete smanjile svoje poprsje, rekla je:

- Puj pike, ne važi! Nema lepše žene od one sa velikim grudima - zaključila je Tamara Đurić, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading