EMA RADUJKO NAPRAVILA HAOS NA MUSIC WEEK-u: Zajahala BIKA nasred scene, pa pokazala kako MEŠA! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

30.06.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko napravila spektakl za pamćenje!

EMA RADUJKO NAPRAVILA HAOS NA MUSIC WEEK-u: Zajahala BIKA nasred scene, pa pokazala kako MEŠA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Večeras je treće veče "Music Week" festivala u Beogradu, a atmosfera je dosegla vrhunac kada je na scenu stigla mlada pevačica Ema Radujko. Međutim, umesto uobičajenog nastupa, Ema je izazvala pravi haos kada se pojavila na biku kojeg je jahala, izazivajući uzbuđenje među publikom.

Umesto klasičnog ulaska na scenu, Ema je odlučila da napravi spektakularan ulazak koji će dugo ostati upamćen. U trenutku kada je bik prošao kroz dim i svetlost reflektora, publika je bila zatečena i oduševljena istovremeno. Njeno hrabro i nekonvencionalno pojavljivanje na biku odmah je privuklo pažnju svih prisutnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Kada je Ema izašla na scenu jahajući bika, publika je bila u neverici. Ubrzo je postalo jasno da je Ema organizovala pravi rodeo na samom festivalu, što je izazvalo uzbuđenje među prisutnima. Njen smeo potez definitivno je unapredio atmosferu i energiju festivala na viši nivo.

Publika je bila podeljena između šoka, oduševljenja i uzbuđenja dok je posmatrala Emu kako hrabro juriša na biku. Neki su bili zapanjeni hrabrošću mlade pevačice, dok su drugi jedva čekali da vide šta će se sledeće desiti. U svakom slučaju, Emina nekonvencionalna pojava definitivno je ostavila snažan utisak na sve prisutne.



Nakon neobičnog ulaska na scenu i hrabrog rodea, Ema Radujko definitivno je obeležila veče na "Music Week" festivalu. Njen nekonvencionalni pristup definitivno je dao novu dimenziju celokupnom doživljaju festivala i ostavio prisutne u potpunom oduševljenju. Ovakav nastup sigurno će se dugo pamtiti i ostaviti dubok utisak na sve koji su večeras bili prisutni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading