ZBOG LEPOG MIĆE ZAVRŠIO NA SUDU: Đekson PONIZIO Teodoru Džehverović, opleo po Vojažu i Tei Tairović! (VIDEO)

Autor: P.R./O.B.

Zabava

29.06.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đekson progovorio pred našim kamerama o suđenju sa Lepim Mićom!

Večeras je drugo veče ,,Music Week" festivala u Beogradu, a reper Nemanja Đerić poznatiji kao Đekson pred našim kamerama je podelio prve utiske nakon nastupa. Đekson je bio oduševljen nastupom, mada je istakao da je to tek početak, da će još jednom nastupiti. 

- Kidanje, svake godine sve bolje izgleda! Pao mi je mrak na oči, kao i svaki nastup - rekao je Đekson, pa nastavio:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Đekson

 

- Ove godine ja nisam hteo mnogo da se trudim oko toga... Lacku je iskidao, vau! Sada je kasnio, ali je pokidao... Nisam ništa pevao, a iskidali smo, mi i onako rokamo opet posle. Rasta je tata i naš brat Desingerica, ono... Ali iskreno, ja sam tu ćale. Ja ne cimam ljude za duete, čekam da se oni jave, a onda ja, gotivimo se, valjda pratite storije.

- Biće sigurno saradnja sa Barbarom, samo treba smisliti hit za nju! Mi se ložimo da je slušamo, meni je trenutno broj jedan ženski izvođač - dodao je Đekson. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Đekson

 

Đekson je progovorio o novim albumima kolega, o kojima nije imao lepo mišljenje, te se nadovezao na pesmu Lepog Miće, zbog koje je na sudu sa autorima. 

- Teodore, male zdepaste, najbolja pesma je "Čuka", ostale su sr*nje, od Tee Tairović je ,,Pec" i to je to. Milica Pavlović nemam pojma, Barbara Bobak iskidala, Vojaž je sve sr*nje! Sa Cecom je do j*ja ta pesma, ja kad je čujem u kolima, dam mu po gasu. Zabranjena je pesma, zbog Lepog Miće, vodi se slučaj, jer nije moja, ali ja sam je proslavio, nema Lepi Mića sa tim, nego autori, valjda će mi oprostiti večeras ili ću platiti ogromnu kaznu - odbrusio je Đekson. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading