UDALA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Na Dedinju obavljeno tajno venčanje! Ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

28.05.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građansko venčanje je održano u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja, kao i kumova.

UDALA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Na Dedinju obavljeno tajno venčanje! Ovo su svi detalji!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Danas je 28. maja, a za Anastasiju Ražnatović i fudbalera Nemanju Gudelja to je poseban dan jer su upravo obavili građansko venčanje i organizovali intimnu svadbu za uzak krug prijatelja i rodbine.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija i Nemanja Gudelj

 

Građansko venčanje je održano u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja, kao i kumova. Pred ceremoniju, Nemanjina porodica, majka, sestra, otac i brat stigli su sat vremena pre početka, a dočekao ih je lično Nemanja. Kapija vile bila je ukrašena belim cvećem, što je bilo ekskluzivno zabeleženo.

Anastasija i Nemanja su se već pre nekoliko meseci, krajem avgusta, zavetovali na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Rajinovac. Tada je Gudelj izabrao burme luksuznog brenda "Bvlgari", koje su koštale pravo bogatstvo. Zvanični sajt ovog brenda navodi da jedan prsten košta 1.330 funti, odnosno 1.557 evra, pa je za dve burme mladoženja iskeširao 3.114 evra.

Foto: Instagram printscreen

Veljko se slikao sa mladencima

 

Ovim intimnim venčanjem, Anastasija i Nemanja su još jednom pokazali svoju ljubav i posvećenost jedno drugom, dok su luksuzne burme dodatno naglasile njihovu želju da uđu u brak sa stilom.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

 

Podsećamo, Anastasija Ražnatović već neko vreme živi u Španiji sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom, koji u Sevilji igra fudbal, a on je sinoć odlučio da je iznenadi tačno u ponoć. Naime, Anastasija danas proslavlja svoj 26. rođendan, a kad je sat otkucao 12, sačekalo ju je iznenađenje.

Porodica Gudelj je iznenadila Anastasiju. Otpevali su joj rođendansku pesmicu, a ona je dobila balone, velikog plišanog medu roze boje, kao i tortu u obliku srca. Pevačica nije skidala osmeh s lica, a  Nemanjina sestra Vanja Gudelj sve je objavila na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading