KAKO ĆE KARLEUŠA REAGOVATI?! SUZANA MANČIĆ NIKAD ISKRENIJE O PEVAČICI! Evo o čemu je do sada ćutala (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja ne znam gde je njena granica. Nekad mi se ne dopada, nekada pretera, ali sve u svemu, ona je neko ko predstavlja jednu srpsku, bezobraznu, pametnu, inteligentnu, drsku ženu.

KAKO ĆE KARLEUŠA REAGOVATI?! SUZANA MANČIĆ NIKAD ISKRENIJE O PEVAČICI! Evo o čemu je do sada ćutala (FOTO)

Foto: Promo, Foto: Dragan Kadić

Suzana Mančić, poznata voditeljka, nedavno je iznela svoje mišljenje o pevačici Jeleni Karleuši, izjavivši da ne zna nijednu njenu pesmu, ali da je impresionirana njenim svetskim uticajem i hrabrošću u probijanju granica. Suzana je istakla da, iako joj se nekad dopada, a nekad pretera, Jelena predstavlja jednu bezobraznu, pametnu, inteligentnu i drsku ženu. 

Jelena Karleuša, ja ne znam nijednu njenu pesmu, ali ona deluje svetski i probija sve moguće granice. Ja ne znam gde je njena granica. Nekad mi se ne dopada, nekada pretera, ali sve u svemu, ona je neko ko predstavlja jednu srpsku, bezobraznu, pametnu, inteligentnu, drsku ženu - rekla je za Alo.

Foto: Instagram

Suzana Mančić

Podsetimo, Suzana je uspela da predrasude o sebi i svom telu sruši 2004. godine, kada se slikala potpuno naga za srpski "Plejboj". 

Iako je tada imala 48 godina, bez problema je pristala da se slika obnažena, što je u to vreme mnoge iznenadilo. Ipak, malo ko zna da je pre toga dobila ponudu da se slika i za hrvatski "Plejboj", ali da je odbila.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

To je bila prva ponuda i mogla sam da dobijem dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje dece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Plajboj i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me "kupiti". Rekla mi je: "Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre". Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Plejboju dala šta mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta - ispričala je Suzana svojevremeno.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading