SEKA ALEKSIĆ GA UHVATILA U PREVARI: Osetila sam da sam u pravu, zato sam KOPALA!

Autor:

Zabava

24.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica saznala da ju je bivši prevario!

SEKA ALEKSIĆ GA UHVATILA U PREVARI: Osetila sam da sam u pravu, zato sam KOPALA!

Foto: printscreen/BlicTV

Pevačica Seka Aleksić priznala je da je u prošlosti uhvatila jednog svog bivšeg partnera u prevari. Kako kaže, osetila je da je u pravu, a onda joj se sve potvrdilo.

- Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama - ispričala je pevačica, pa dodala:

- Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo - dodala je ona, prenosi "Blic".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

Kako je ispričala Aleksićeva, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio Veljko Piljikić, sadašnji suprug. Seka Aleksić je danas u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana. Svojevremeno je podelila svoju priču o borbi za potomstvo.

- Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija - ispričala je pevačica svojevremeno.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Seka je sada u braku sa Veljkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading