KLINCI REPERI POKOSILI ESTRADNJAKE! UZIMAJU DUPLO VEĆE HONORARE ZA NASTUPE! Od brojki će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

23.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na estradi ima pevača koji uzimaju sedam ili osam hiljada evra, a pevaju po dve decenije. Tako je sa Indirom Radić, Katarinom Ostojić, Stojom Novaković, a neki koji su duže tu uzimaju i manje.

KLINCI REPERI POKOSILI ESTRADNJAKE! UZIMAJU DUPLO VEĆE HONORARE ZA NASTUPE! Od brojki će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: Prva TV printscreen, Republika, instagram.com

Zadruga

Pevači i reperi mlađe generacije, kao što su Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, sastav, odnosno grupa Crni Cerak, ali i David Ljubenović, poznatiji kao Devito, trenutno su jedni od najplaćenijih izvođača na našem estadnom nebu, pa su tako menadžeri klubova spremni da za njihove nastupe daju i do 15.000 evra! 

To ne bi bilo ni najmanje čudno, da nisu sa cenama prešišali pevače koji su na estradi i više decenija i koji do danas ne mogu sebe da naplate bar oko 8.000 evra po tezgi.

Foto: TV Pink/printscreen

Mihajlo Veruović Vojaž

 

- Vojaž, Nući, Devito, ali i momci iz grupe Crni Cerak danas su jedni od najplaćenijih i za kratko vreme im je vrtoglavo skočila cena nastupa. Oni danas uzimaju i do 15.000 evra, u zavisnosti u kom lokalu nastupaju, a te cifre su im bile misaona imenica do pre par godina. Klinci ih najviše vole, pa gazde i menadžeri ne štede pare da ih dovedu da napravi nastup za pamćenje - priča izvor za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Crni Cerak

 

- Na estradi ima pevača koji uzimaju sedam ili osam hiljada evra, a pevaju po dve decenije. Tako je sa Indirom Radić, Katarinom Ostojić, Stojom Novaković, a neki koji su duže tu uzimaju i manje. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito

 

Pored njih, kada su pevači mlađe generacije u pitanju, najveći progres za kratko vreme napravila je Tea Tairović, čija cena sada ide i do 20.000 evra. Kada je počela da peva tezge je ugovarala sa ekipom muzičara za 1600 evra. 

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

Rekorderka po visini honorara, kako tvrde vlasnici klubova i dalje je Svetlana Ceca Ražnatović, kada je malo starija ekipa pevača u pitanju. Ona ne nastupa svakodnevno jer peva samo po najvećim klubovima i trgovima. Na Crnogorskom primorju to je najpopularnija diskoteka u Budvi gde je poznato da folkerka svake godine ide da peva. U njenom rasporedu do polovine avgusta od početka letnje sezone je jednom prilikom imala desetak tezgi, što znači da je Ceca samo od njih zaradila pola miliona evra.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading