PEVALA O GAĆICAMA, A SAD O "GUSLAMA ĐEDOVIM"! Goga Sekulić šokirala publiku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izbacila novi spot i izazvala lavinu reakcija!

PEVALA O GAĆICAMA, A SAD O "GUSLAMA ĐEDOVIM"! Goga Sekulić šokirala publiku! (VIDEO)

Foto: Dejan Milićević

Goga Sekulić ponovo je zaintrigirala javnost novom numerom. Pre nekoliko dana kada je objavila najavu za novi singl „Gusle đedove“ društvene mreže su bile preplavljene šaljivim komentarima zbog samog naziva pesme i svi su sa nestrpljenjem čekali da čuju o čemu se radi.

Republika

Foto: Dejan Milićević

Goga Sekulić

Spot i pesma objavljeni su u subotu i prve reakcije obradovale su i samu Gogu.

- Svesna sam bila da će naziv pesme izazvati reakcije i koliko vidim samo su pozitivni komentari. Najviše mi ljudi piše jer su oduševljeni time što se u pesmi čuju prave gusle, dakle nije samo naziv takav. Inače, autor numere je dečko iz Bosne koji već godinama živi u Americi, a aranžman za naše tržište uradio je Aleksandar Kobac - rekla je Goga.

Spot je, očekivano, snimljen u Crnoj Gori, a uradio ga je Dejan Milićević.

- Prezadovoljna sam kako je ispao spot na kraju. Pored mene ulogu ima i maneken iz Crne Gore, dečko je sjajno uradio svoj posao. Imali smo zadatak da savladamo morske talase koji su tog dana bili veoma jaki, uspeli smo nekako (smeh). Zanimljivo je da u spotu imam i pet devojaka, jedna je iz Crne Gore, druga iz Hrvatske, treća iz Bosne, četvrta iz Srbije i peta iz Makedonije. Eto, kroz njih sam uspela da spojim bivšu Jugu pa makar i u spotu samo - izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading