VODITELJKI RTS SAOPŠTILI ZA TUŽNE VESTI: Objavila poslednju PORUKU, ne može da dođe sebi od ŠOKA!

Autor:

Zabava

22.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariju Popović su danas sačekale tužne vesti!

VODITELJKI RTS SAOPŠTILI ZA TUŽNE VESTI: Objavila poslednju PORUKU, ne može da dođe sebi od ŠOKA!

Foto: Instagram.com

Voditeljka i autorka emisije RTS Ordinacija, Marija Popović, nedavno se javno oprostila od svog preminulog kolege, kamermana RTS-a Žarka Rakočevića. Rakočević je preminuo u 59. godini života, a Marija je izrazila svoju tugu putem emotivnih reči.

Popovićeva je objavila vest o Rakočevićevoj smrti putem društvenih mreža, uz ostavljenu emotivnu poruku koja je dirnula mnoge. Kroz reči ispunjene tugom, Marija je izrazila svoje duboko žaljenje zbog gubitka dragog kolege. Njen emotivni oproštaj od Žarka Rakočevića jasno je pokazao koliko je njegova smrt ostavila prazninu u srcima njegovih kolega i prijatelja.

- Dobri moj Žare, požurio si, velika tuga - napisala je Marija uz emotikone koji plaču.

Foto: Instagram.com

Marija Popović se oprostila od kolege

 


Ovaj tužan događaj potresao je javnost i pokazao koliko je Rakočević bio cenjen i voljen od strane svojih kolega. Njegova smrt ostavlja neizbrisiv trag u RTS-u i šire, a Marijine reči odaju poštovanje prema njegovom profesionalnom doprinosu i ličnom karakteru.

Marija Popović je kroz svoj emotivni oproštaj od preminulog kolege pokazala koliko je važno negovati ljudske odnose i izražavati duboka osećanja u teškim trenucima. Njen osećaj za zajednicu i empatija prema kolegama jasno su se ogledali kroz ovaj javni oproštaj, ostavljajući snažan utisak na sve one koji su bili upoznati sa njenim rečima.

Ovaj tužni događaj nas podseća na važnost empatije i podrške u teškim trenucima, kao i na dubok trag koji pojedinci ostavljaju u srcima svojih kolega i prijatelja. Žarko Rakočević će zauvek ostati u sećanju onih koji su ga poznavali, a Marijine reči oproštaja jasno pokazuju koliko je bio voljen i poštovan od strane svojih kolega.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading