JOVANA JOKSIMOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU PREBLEDELA: Gost joj stavio ruku na VRAT, a ono što je usledilo je sve UZNEMIRILO!

Autor:

Zabava

21.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović ostala u šoku!

JOVANA JOKSIMOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU PREBLEDELA: Gost joj stavio ruku na VRAT, a ono što je usledilo je sve UZNEMIRILO!

Foto: Printscreen/K1 TV

Voditeljka Jovana Joksimović ugostila je u svom Jutarnjem programu poznatog Bibu Struju, poznatog po svojim "električnim" sposobnostima. Biba je uživo pokazao svoje oglede, čime je izazvao veliku pažnju publike. On je čak dodirnuo Jovanu Joksimović, uz komentar da bi mogao da joj pomogne da se oslobodi poroka - cigareta. Njegove neobične sposobnosti privukle su pažnju voditeljke koja je izjavila da je bila iznenađena njegovim dodirima.

Slaviša Pajkić, poznat kao Biba Struja, važi za najpoznatiju "paranormalnu" pojavu u Srbiji. Njegova sposobnost da akumulira i provodi električnu energiju, baca varnice i "leči" ljude elektrošokovima, godinama je intrigirala televizijsku publiku. Biba je čak ušao i u Ginisovu knjigu rekorda više puta zbog svojih neobičnih veština. Jedna od njegovih najpoznatijih tačaka je prženje viršle držeći dve metalne viljuške priključene na napon od 220 V. Međutim, nedavno je otkriveno da je ova tačka zapravo simulirana i da nije rezultat Bibinih "električnih moći".

 

- Častiće me valjda Željko (ako to oko ostavljanja cigareta bude radilo) - prokomentarisao je Biba Struja u programu uživo.

- Prestaću da pušim i bez ovoga. Grozno... Ja jesam sumnjičava, ali kad dođe taj dodir, moram vam reći da sam ja gola voda. Vrlo neobično iskustvo - rekla je Jovana.


Biba Struja je otkrio svoje električne talente još kao tinejdžer, nakon čega je posvetio ceo svoj život istraživanju električne energije i njenom proučavanju. On važi za živi fenomen, sposoban da drži gole žice pod visokim naponom, što ga čini izuzetnim provodnikom električne energije.

Jovana Joksimović je imala priliku da se suoči sa Bibinim neobičnim talentima uživo i njihov razgovor definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti. Biba Struja ostaje zagonetna figura čiji "električni" talenat i dalje intrigira mnoge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading