NAŠA PEVAČICA MAŠE MITRALJEZOM PO KAFANI: Šok kadrovi procurili u javnost, slika sa lice mesta otkriva ISTINU šta se desilo!

Autor:

Zabava

23.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ELektra Elit ujednom lokalu napravila je totalni haos!

NAŠA PEVAČICA MAŠE MITRALJEZOM PO KAFANI: Šok kadrovi procurili u javnost, slika sa lice mesta otkriva ISTINU šta se desilo!

Foto: Instagram.com

Naša poznata pevačica Elektra Elit na estradnom nebu se pojavila kao trans prostitutka, koja se najstarijim zanatom bavi u inostranstvu, ali kod je napravila ozbiljnu muzičku karijeru. 

Elektra je vrlo kontroverzna kako izjavama, tako i estetskim izgledom, koji vrlo često menja kod plastičnog hirurga. Elektra je sada na Instagram profilu napravila veliki skandal, kada je na storiju objavila fotografiju u kojoj drži vatreno orućje, dok nazdravlja sa žestokim pićem u kafani.

Foto: Instagram.com

Elektra Elit

 

Jasno je da je u pitanju samo šala, jer je to kadar sa snimanja njenog novog spota, koji uskoro treba da objavi, ali ono što je muškarcima privuklo pažnju svakako su njene gigantske silikonske grudi, koji prkose zemljinoj teži u punom sjaju. 

Elektra Elite, transrodna pevačica koja je nedavno postala prisutna na šoubiznis sceni, sinoć je izazvala veliku pažnju pojavivši se u jednom beogradskom restoranu u društvu svoje 22-godišnje ćerke Dive. Ova pojava izazvala je veliku pažnju među gostima restorana, a posebno je izazvala divljenje zbog svoje lepote i elegancije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Elektra se nedavno vratila iz Sarajeva, a na aerodromu je dočekala svoju ćerku Divu, koja studira medicinu u Cirihu. Ovo okupljanje u Beogradu predstavlja retku priliku da javnost vidi Elektru u društvu svoje ćerke, koja je opisana kao dobra i vaspitana devojka. Njih dve su se opustile u društvu prijatelja, a Elektra je bila velikodušna prema svima za stolom, ne štedeći novac kako bi im omogućila ugodno veče.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading