SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE SE SKINULA U MINI BIKINI: Nakon porođaja Bojana Šijan pokazala telo, kao sa naslovnih strana!

Autor:

Zabava

22.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snajka Goce Božinovske napravila haos na društvenim mrežama!

SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE SE SKINULA U MINI BIKINI: Nakon porođaja Bojana Šijan pokazala telo, kao sa naslovnih strana!

Foto: instagram.com

Bojana Šijan, snajka pevačica Boce Božinovske i supruga Mirka Šijana je nedavno izazvala veliko interesovanje svojih mnogobrojnih pratilaca na društvenim mrežama, pošto je objavila fotografiju na kojoj pozira u zelenom bikiniju. Mnogi su primetili da Bojana sada izgleda bolje nego pre trudnoće, a posebno su bili oduševljeni njenom atraktivnom figurom.

Uspostavljanje ravnoteže nakon trudnoće

Foto: ST/Dragan Kadić

Mirko i Bojana Šijan

 



Nakon što je vratila devojačku liniju, Bojana je odlučila da pokaže svoje telo u bikiniju, ležeći na peškiru i uživajući u suncu. Njena kosa bila je vezana u pinđu, a lice je bilo bez trunke šminke. Ovo je bio hrabar potez, ali je Bojana pokazala samopouzdanje i prirodnu lepotu.

Pohvale za izgled i prirodnu lepotu

Mnogi pratioci su komentarisali Bojaninu izvajanu figuru, ali su se takođe složili da joj lice izgleda kao porculan, te da joj šminka nije ni potrebna. Njen prirodan izgled privukao je mnogo pažnje i pohvala, dok su mnogi izrazili divljenje za to kako je uspela da se vrati u formu nakon trudnoće.

Foto: Instagram.com

Bojana Šijan u kupaćem

 

Komentari na račun Bojaninog izgleda su se nizali jedan za drugim: ,,Telo boginje", "Gocina snajka za medalju".


Bojanin odvažan potez da pokaže svoje telo u prirodnom izdanju nakon trudnoće pokazuje da je samopouzdana i da ceni prirodnu lepotu. Njen primer inspiriše mnoge žene da budu ponosne na svoje telo i da prihvate svoje promene tokom trudnoće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading