NAŠA VODITELJKA NAKON UDAJE ZA OŽENJENOG BIZNISMENA JE NESTALA SA TV: Evo gde se danas nalazi, važila je za cicu sa naslovnica!

Autor:

Zabava

22.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Radenović danas izgleda isto neodoljivo!

NAŠA VODITELJKA NAKON UDAJE ZA OŽENJENOG BIZNISMENA JE NESTALA SA TV: Evo gde se danas nalazi, važila je za cicu sa naslovnica!

Foto: Printscreen Instagram

Rada Radenović

Rada Radenović je bila jedna od najlepših voditeljki čije je lice krasilo televizijske ekrane. Njena lepota bila je predmet neprestanih razgovora, ali je Rada ipak odlučila da se povuče iz medija i posveti porodici.

Tokom svoje karijere, Rada je vodila različite emisije, počevši od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Poslednja emisija koju je vodila bila je "Rada sam" do 2018. godine, nakon čega se odlučila za povlačenje sa malih ekrana.

 


Poslednjih godina, Rada se posvetila svom sinu Petru, koga je dobila 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom iz Crne Gore, koji iz prethodnog braka ima dvoje dece. Rada sa sinom živi u prostranom stanu u Beogradu, a delić luksuza u kojem uživaju je podelila na svom Instagram profilu.

Rada je bila predmet pažnje i zbog svog izuzetnog izgleda, a mediji su pisali o njenim posetama ordinacijama plastičnih hirurga. U to vreme, Rada je bila tražena kao model za idealne obline, a doktori su se trudili da stvore grudi identične njenima. Rada je ranije otkrila da su je vodili od jednog do drugog plastičnog hirurga kako bi poslužila kao model za savršenstvo.

- Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo - pričala je ranije rada, a prenosili su domaći mediji.



Iako je njena lepota bila neosporna, Rada je odlučila da se povuče sa malih ekrana i posveti porodici. Njen porodični život i posvećenost sinu Petru sada su u fokusu, dok je njena karijera u medijima ostala iza nje, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading