JOVANA JEREMIĆ PROLILA SUZE U PROGRAMU UŽIVO: Konačno otkriven RAZLOG (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka priznala sve na društvenoj mreži Instagram!

JOVANA JEREMIĆ PROLILA SUZE U PROGRAMU UŽIVO: Konačno otkriven RAZLOG (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić, poznata po tome što neretko javno ispoljava svoje emocije, ponovo je privukla pažnju javnosti. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je tokom vođenja Jutarnjeg programa bila vidno uplakana. Ovaj gest je izazvao brojne reakcije među njenim pratiocima i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

Uz fotografiju na kojoj je bila vidno emotivna, Jovana je dodala i sliku svoje ćerke Lee, kao i stihove iz pesme "Hiljadu nula" Nataše Bekvalac. Očigledno je da je ova pesma posebno dirnula Jovanu, te ju je posvetila svojoj naslednici. Svojom iskrenošću i otvorenošću, Jovana je još jednom pokazala svoju ranjivu i emotivnu stranu, privlačeći pažnju javnosti na svoje lične trenutke.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Jovana Jeremić o porodičnim odnosima

Nedavno, voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je javnost svojom iskrenošću kada je progovorila o odnosima u svojoj porodici. Otkrila je da joj je majka često na blok listi, te da je njen suprug Dragan prinuđen da komunicira sa njom, ali i sa njenim ocem. Ova otvorena izjava izazvala je brojne spekulacije i postala predmet interesovanja javnosti.

Jovana Jeremić, kao javna ličnost, svojom iskrenošću i transparentnošću privlači pažnju javnosti na svoje lične i porodične trenutke, pokazujući da je i iza svetla reflektora jednostavno ljudsko biće sa svojim emocijama i izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sofija

23.06.2024 17:21

Daj bre više ne dramoseri.Jedna jeftina iskompleksirana neznalica.Sedi tamo pored bazena i ućuti više.Bolje obrati pažnju na ono dete.Ili bolje ne.Ionako si loš primer čoveka ili žene.