SERGEJ PAJIĆ O ŽESTOKIM NAPADIMA: Osuđujem to i STRAŠNO JE!

Autor:

Zabava

22.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač progovorio o negativnim iskustvima na internetu!

SERGEJ PAJIĆ O ŽESTOKIM NAPADIMA: Osuđujem to i STRAŠNO JE!

Foto: Instagram.com

Popularni mladi pevač Sergej Pajić nedavno je objavio duet "Rio Rio" sa starijom koleginicom Editom Aradinović, a pesma se vrlo brzo penje na vrh trending liste na Jutjubu. Iako vrlo popularan među mlađom publikom, ševač se često nalazio na meti "hejterskih komentara" na društvenim mrežama, a sada je progovorio i o ovim napadima. 

- Osećam veliku odgovornost i rado se svaki put odazovem ovakvim diskusijama. Bezbednost na internetu je jedna od najbitnijih stvari danas - započeo je Sergej.

I sam priznaje da su ga nekada ružni komentari obeshrabrivali, ali da je tokom godina naučio kako da to prevaziđe. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić progovorio o napadima na društvenim mrežama

- Kako sam rastao, više mi to nije bilo bitno jer znam da je to osoba koja sedi na telefonu i kuca takve komentare ništa ne radi od svog života. Nikada se nisam usudio da napišem nekom ružan komentar, moj savet deci je da ne pišu komentare one koje ne žele da neko njima napiše - kaže Sergej. 

Javnost je poslednjih nedelja bila uzdrmana telegram grupama osvetničke pornografije , a poznati muzičar osudio je ovakav vid sajber nasilja. 

- Ma internet je strašan, ja možda nisam kompetentan da pričam o tom jer ja sam muzičar, ali svakako osuđujem to i strašno je - izričit je bio popularni pevač za "Alo!".

Iako priznaje da je njemu internet mnogo pomogao priznaje da ima i mnogo negativnih strana.

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić ističe da mu je internet i pomogao

- Svaki posao pa  tako je internet ima svoje dobre i loše strane, do je tebe šta ćeš da prepoznaš i kojom će stranom da se baviš - kaže Sergej i dodaje: 

- Zamisliti svet bez interneta za mene je nemoguće, ali kada odem na odmor isključim telefon 20 dana kao da ne postoji - zaključio je Pajić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading