OŽENIO SE NAŠ POZNATI MUZIČAR! Isplivale fotke sa tajnog venčanja, mlada ZABLISTALA u venčanici! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gitarista "Leksington benda" stao na "ludi kamen"!

OŽENIO SE NAŠ POZNATI MUZIČAR! Isplivale fotke sa tajnog venčanja, mlada ZABLISTALA u venčanici! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Miloš Vuksanović Vuksa, gitarista "Leksington benda", danas je stao na "ludi kamen". Svojoj izabranici je izgovorio sudbonosno "da" u krugu prijatelja i porodice, a snimci i fotografije isplivali su na društvenim mrežama.

Vuksanović je nosio crno delo, koje je krojeno za njega, kao i leptir mašnu, a mlada je zablistala u beloj venčanici. Na sebi je imala i dugački veo, na kom su bili biseri. 

Inače, poznati muzičar prošle godine je otvorio piceriju u centru prestonice, a tada nam je otkrio da je odličan pica-majstor.

- Otvorio sam, počeli smo, radimo, tu smo. Nisam pravio klasično otvaranje, samo smo počeli da radimo, bio me je strah da najavljujem previše dok se malo ne uhodamo. Super je prošlo, radimo lepo. Dolaze ovi moji, danas je bio Sergej Ćetković... - pričao nam je Vuksa, pa je otkrio odakle ideja da otvori piceriju:

- Strast prema pici je bila ključna u ovoj priči, pošto je meni pica omiljeno jelo, za doručak, ručak, večeru... Za vreme korone sam malo eksperimentisao i video da mi dobro ide da pravim, tako je i krenulo. Ja sam ovih dana uglavnom ja i pravio, ne libim se posla.

Republika

Foto: ATA Images

Vuksa

Zabrinuli smo se da Vuksa želi da promeni posao, ali nas je brzo razuverio.

- Ovo je hobi, ali najviše uživam kada ja učestvujem u njemu, nego drugi kada prave za mene - rekao je prošle godine za Republiku on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading