BEBI DOL SAHRANILA MAJKU! Završen ispraćaj za KREMACIJU, u pevačicu bili najbliži!

Autor:

Zabava

21.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina majka preminula je u subotu, a danas je održan poslednji ispraćaj!

BEBI DOL SAHRANILA MAJKU! Završen ispraćaj za KREMACIJU, u pevačicu bili najbliži!

Foto: RTV Pink

Danas je na Novom Groblju u Beogradu održana intimna ceremonija kremacije za Magdalenu Megi Šarić, majku legendarne pevačice Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica umetnice, prenosi "Kurir".

Podrška prijatelja i porodice

Među prvima koji su stigli na ispraćaj bio je njen dugogodišnji prijatelj, Zoran Ćumura, koji je bio velika podrška Bebi Dol u ovim teškim trenucima. Sa belim ružama u rukama, Ćumura je stigao pre same pevačice i odmah joj izrazio saučešće. Tokom ceremonije, Bebi Dol je stajala pored sanduka u kapeli, okružena najbližima, primajući njihovu podršku u tišini.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

Podsećanja radi, pevačicina majka preminula je u subotu, što je potvrdio njen blizak prijatelj.

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslove - rekao je za gorepomenuti medij blizak prijatelj Bebi Dol.

Bebi Dol je javno isticala važnost porodice i njihovo mesto u njenom životu. U jednom od retkih javnih istupa o majci, Bebi je naglasila da će biti uz porodicu u najtežim trenucima. 

- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading