BARBARA, SRPKINJO! Francuska zvezda snimila spot u dedovini - ovi prizori iz Srbije će vas RASPLAKATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena pevačica posetila rodni kraj svog dede, oduševila naš narod!

BARBARA, SRPKINJO! Francuska zvezda snimila spot u dedovini - ovi prizori iz Srbije će vas RASPLAKATI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube/Barbara Pravi

Barbara Pravi, francuska kantautorka i kompozitorka srpskog porekla, rođena je u parizu 10. aprila 1993. godine, a pravo ime joj je Barbara Pjević. 2021. godine predstavljala je Francusku na Evroviziji sa pesmom "Voilà" i tada je osvojila drugo mesto, sa impresivnih 499 poena, a posebno se obradovala kad je od Srbije dobila 12 poena.

Majka joj je iranskog porekla, a prezime je nasledila od dede sa očeve strane. Umetničko ime Pravi odabrala je kao omaž našoj reči "pravi", koja označava originalnost i autentičnost.

Barbara je nedavno posetila dedovinu, a razlog je poseban. Naime, ona je u našoj zemlji snimila spot za pesmu "La Pieva (Chez moi)". U spotu na kom je sarađivalo mnogo sprskih umetnika, vidimo Barbarinu porodicu i njeno selo i predivne etno-motive, a tekst nosi posebnu poruku.

Barbara peva o svojoj domovini i navodi:

- Tamo odakle dolazim, pričamo iz srca, pokazujemo dobrotu bez osuđivanja, pružamo ruku da damo ono što je unutra, stolovi su puni voća, neki kotrljaju svoje "r", drugi pričaju malo glasnije... - peva Barbara.

- Znamo gde naši koreni rastu, ne sramotimo se naše istorije, tamo odakle sam, ljudi vole jedni druge,  razlike su lepa stvar. U mojoj krvi ima rata, gubitka i odlazaka, ali pre svega ljubavi, ljubavi - nastavlja ona.

Ceo spot možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Našu publiku je oduševio ovaj spot, a komplimenti su se samo nizali. "Bravo, Barbara", "Barbara, Srpkinjo", "Predivna pesma i spot", "Ljubav za tebe, Barbara naša", "Hvala što predstavljaš našu kulturu u svetu", "Barbara, mi te volimo", samo su neki od komentara ispod njenog spota".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading