BEBI DOL PREMINULA MAJKA: Tuga u domu slavne pevačice!

Autor:

Zabava

19.06.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magdalena Megi Šarić izgubila je životnu bitku nakon kratke bolesti!

BEBI DOL PREMINULA MAJKA: Tuga u domu slavne pevačice!

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

Magdalena Megi Šarić, majka poznate jugoslovenske zvezde Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol, preminula je u svojoj kući u 90. godini života nakon kratke bolesti. Naime, Megi, kako su je mnogi znali je posle kratke bolesti preminula u kući, u 90. godini života, prošlog petka.

- Bebi je mesecima unazad bila psovećena samo njoj, čuvala je i pazila. Jako joj je teško, jer su je za godinu dana zatekle čak tri tragedije, smrt tetke, pa oca i sad majke. Ona se dobro drži - rekao je prijatelj blizak pevačici za Telegraf.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol

Porodična predanost i povlačenje sa javne scene

Bebi Dol je retko govorila o svojoj porodici u medijima, ali je jednom prilikom istakla da je porodica njen prioritet, posebno u teškim trenucima. 

- Moja porodica je godinama moje najveće razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. To je moj prioritet, porodica - rekla je Bebi jednom prilikom u emisiji "Premijera vikend specijal".

Podsećanja radi, Bebi je nedavno pogodila i smrt legendarne Slađane Milošević, a tada se oglasila.

- Vest o Slađaninoj smrti me je veoma pogodila. Srce mi se slama. O Slađani mogu da kažem samo najbolje. Kod nje sam, osim velikog talenta za muziku, volela i to što je bila eksentrična. Imala je svoj prepoznatljiv stil i pečat koji je negovala decenijama. Po tome ju je brojna publika cenila i poštovala ne samo u Srbiji, nego i u zemljama bivše Jugoslavije. Ostaće upamćena kao jaka žena koja je postavljala trendove u muzici i mnogim ženskim izvođačima olakšala put u ovoj surovoj industriji - rekla je Bebi Dol tada za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading