ŽENA DARKA LAZIĆA TRUDNA URADILA OVO! Svi šokirani njenim ponašanjem, EVO ŠTA JOJ FOLKER DOZVOLJAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina se i dalje ne spušta...

ŽENA DARKA LAZIĆA TRUDNA URADILA OVO! Svi šokirani njenim ponašanjem, EVO ŠTA JOJ FOLKER DOZVOLJAVA! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina uživaju već neko vreme na moru, a sve je iznenadila fotografija na kojoj se vidi kako ona pije pivo, iako je u drugom stanju! Velika prašina se podigla zbog svega ovoga, a folker nije hteo da polemiše o tome u javnosti. 

Navodno, Katarina i Darko upućeni su u to da je zdravo da se popije jedna čaša točenog piva, ali doktori u trudnoći ne preporučuju ni to, pa ne čudi što su reakcije takve kakve jesu. Pisalo se čak i o tome da Katarina pije bezalkoholno pivo, što je i te kako moguće jer je poznato koliko brine o sebi otkako je u drugom stanju.  

Foto: printskrin instagram

Darko Lazić

 

 Podsetimo, nedavno je Darko otkrio da će on i Katarina ćerki dati ime Srna. 

Kaća i ja smo pričali o tome, i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo... Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna - rekao je pevač.

Foto: Instagram printsceen

Katarina je pila pivo na plaži

 

Darko je bio u žiži javnosti i pre nekoliko dana, a sve zbog navodne udaje svoje majke Branke, čemu se i te kako protivio.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta. Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu - rekao je Darko za Informer. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading