MARIJA NIJE JEDINA NASLEDNICA VERICE ŠERIFOVIĆ: Poznati voditelj otkrio osamnaestogodišnju pevačicu koja UBIJA KAKO PEVA (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Pejić mladu Ninu Vlajković iz Batočine poredi i sa čuvenom Vidom Pavlović.

MARIJA NIJE JEDINA NASLEDNICA VERICE ŠERIFOVIĆ: Poznati voditelj otkrio osamnaestogodišnju pevačicu koja UBIJA KAKO PEVA (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Poznati voditelj Zoran Pejić Peja postao je lovac na talente, pa je u emisiji "Pesmom za dušu" najavio dolazak mlade pevačice iz Batočine, Ninu Vlajković, tako što ju je uporedio sa čuvenom pevačicom Vidom Pavlović.

Peja je izrazio uverenje da će Nina postati velika zvezda i da će zauzeti značajno mesto na muzičkoj sceni, čak sugerišući da bi mogla da nasledi i Vericu Šerifović.

Istakao je njen izuzetan talenat, predviđajući joj sjajnu budućnost.

Mlada pevačica iz Batočine Nina Vlajković otkrila je da je nasledila talenat za pevanje od svog ujaka i dede. Sa svega 18 godina, Nina već radi na svom prvom albumu i ističe da je pevanje njena strast.

Voditelj Pejić je pohvalio njen vokalni talenat, ističući da je njena interpretacija pesme izazvala oduševljenje.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Šerifović dobila još jednu naslednicu


Zahvaljujući Pejićevim rečima, Nina Vlajković je dobila veliku podršku i ohrabrenje da nastavi da gradi svoju karijeru. Njen mladi uzrast i izuzetan talenat obećavaju sjajnu budućnost na muzičkoj sceni.

Kako će se razvijati karijera ove mlade pevačice, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno - Nina Vlajković već sada privlači pažnju javnosti i izaziva veliko interesovanje svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima.

Republika

Foto: Printscreen

Vida Pavlović ostavila je značajan trag na muzičkoj sceni

Inače, Zoran Pejić stvorio je mnoga prijateljstva na estradi, a jednom priliom je ispričao koliko je pokojni Šaban Šaulić voleo Vidu Pavlović. On kaže da je maltene bio lud za njom, a upoznat je sa detaljima jer su noći provodili zajedno. Više o tome možete pročitati OVDE

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading