VELIKO SLAVLJE U DOMU POZNATE PEVAČICE: Snežana Đurišić je na ovo čekala 18 godina (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je istakla da je ponosna na svoju porodicu koja od nje uvek ima bezrezervnu podršku.

VELIKO SLAVLJE U DOMU POZNATE PEVAČICE: Snežana Đurišić je na ovo čekala 18 godina (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Snežana Đurišić nije krila svoju sreću i ponos na društvenim mrežama kada je njen unuk Miloš završio srednju školu sa odličnim uspehom.

Ona je podelila fotografiju Miloševog svedočanstva o završenoj srednjoj školi, uz čestitke i izražavanje emocija povodom ovog velikog uspeha.

Bravo! Čestitke dragom unuku – napisala je Snežana uz fotografiju svedočanstva o završenoj srednjoj školi i položenom maturskom ispitu sa odličnim uspehom.

Republika

Foto: printskrin instagram

Snežana Đurišić čestitala unuku na uspehu

Snežana je takođe otkrila da je Miloš stekao zvanje fizioterapeutskog tehničara, što je dodatno učinilo da bude ponosna na svog unuka. Ova vest je obradovala mnoge pratioce pevačice na društvenim mrežama, koji su joj uputili brojne čestitke i pohvale.

Podsetimo, pre nekoliko meseci Snežana je organizovala emotivno slavlje povodom Miloševog osamnaestog rođendana, a pevačica je istakla da je bila puna emocija tokom proslave. Na slavlju je okupila brojne prijatelje i kolege, a Snežana nije krila zadovoljstvo zbog fantastičnog raspoloženja koje je vladalo tokom proslave.

Snežana je takođe otkrila da sva njena deca pokazuju muzički talenat, te da će ih podržati ukoliko se jednog dana odluče da se bave muzikom.

Istakla je da je njen unuk Miloš više zainteresovan za muziku kao instrumentalista i reper, dok ostala deca takođe pokazuju interesovanje za muziku, svako na svoj način.


Snežana je istakla da je ponosna na svoju porodicu i da će uvek pružiti podršku deci u ostvarivanju njihovih talenata i interesovanja. Takođe je otkrila da niko od dece nije želeo da se bavi muzičkom karijerom, ali da će ih podržati ukoliko se jednog dana predomisle.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading