NAKON GODINU DANA OD UBISTVA NOE MILIVOJEV OBJAVLJENO OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje su upućene njenom UBICI lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

18.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drug Noe Milivojev objavio je oproštajno pismo ubijenoj drugarici!

NAKON GODINU DANA OD UBISTVA NOE MILIVOJEV OBJAVLJENO OPROŠTAJNO PISMO: Reči koje su upućene njenom UBICI lede krv u žilama!

Foto: Društvene mreže

Suđenje Ognjenu Dabetiću, optuženom za ubistvo Noe Milivojev (18), započeto je pre desetak dana u Višem sudu u Beogradu. Nakon održanih pripremnih ročišta, počinje deo suđenja otvoren za javnost, a Dabetić bi trebalo da iznese odbranu.

Tim povodom, godinu dana od ubistva Noe Milivojev, na Instagram profilu oglasio se njen blizak drug, koji je ostavio potresno pismo svojoj drugarici. Naime, Dejan se prisetio koliko mu je Noa značila u životu, a potom se obratio njenom ubici i uputio mu surove reči. 

- Godinu dana ja nisam ni živ, ni mrtav, nedostaje mi tvoj pogled pun dobrote, osmeh, reči da me uteše kada mi je loše... Jedina si umela da me razumeš i kada mi je loše. Jedina si znala kako da me posavetuješ. Večno ću patiti za tobom i čuvaću uspomenu na tebe. Koju god kaznu da dobije monstrum koji ti je naudio, mala je! Nikada te neću prežaliti! Putuj sa anđelima, ovaj svet je bio jedno surovo mesto prema tebi - napisao je Noin drug na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Drug Noe Milivojev se prisetio nastradale influenserke

Inače, Ognjen Dabetić je na pripremnom ročištu izjavio da navodi optužnice nisu tačni, te da nije iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti lišio života Nou Milivojev. Kako je navedeno u optužnici, postoji opravdana sumnja da je Dabetić u periodu od 17. do 18. juna prošle godine, u stanu u centru Beograda, u kom je prijavljenog boravio, ubio Nou Milivojev, sa kojom je prethodno bio u emotivnoj vezi.

U optužnici je navedeno da je nakon toga telo vukao po drvenom podu galerije, a zatim i niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini nožem isekao telo, a potom delove tela stavio u jednu PVC kutiju sa poklopcem, kao i jedno PVC bure, kao i jednu kantu i jednu kantu sa slavinom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading