SAŠA MATIĆ ŠOKIRAO PUBLIKU! Ovu odluku su svi čekali!

Autor:

Zabava

17.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prilika da se ponovo povežemo sa publikom na način koji je samo muzika sposobna, rekao je Saša!

SAŠA MATIĆ ŠOKIRAO PUBLIKU! Ovu odluku su svi čekali!

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

Regionalna muzička zvezda, Saša Matić, objavio je danas da su karte za njegov nestrpljivo očekivani koncert, koji će se održati 8. marta 2025. godine u Beogradskoj Areni, puštene u prodaju. Ovo će biti jedan od najvećih solo koncerata ovog popularnog izvođača u poslednjih nekoliko godina.

Koncert u Beogradskoj Areni obećava spektakularan doživljaj za sve fanove Saše Matića, sa setom koji će uključivati njegove najveće hitove kao što su "Maskara", "Idemo anđele", "Kad ljubav zakasni", "Ti i ja" i mnoge druge. Pevač je izjavio da priprema posebne iznenađenja i goste, te da će ovo biti koncert za pamćenje. Pored toga, najavio je da će tokom jeseni objaviti novi album koji priprema u saradnji sa Telekomom Srbije.

Karte su dostupne za kupovinu na svim zvaničnim prodajnim mestima, kao i online putem sledećih platformi: ticket.rs, efinity.rs,gigstix.rs. Fanovi se pozivaju da svoje karte obezbede na vreme, s obzirom na to da se očekuje veliki interes.

Saša Matić, poznat po svojoj emotivnoj izvedbi i jedinstvenom glasu, ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg događaja.

- Ovo je prilika da se ponovo povežemo sa publikom na način koji je samo muzika sposobna. Očekujem vas sve u Areni, biće to veče za pamćenje - rekao je Matić za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading