PEVAČ ULOŽIO MILIONE U NEKRETNINE! Od pogleda zastaje dah, evo gde se gradi luksuzni kompleks (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj priznati pevač, čiji glas obožavaju sve generacije, odlučio je da se oproba u svetu građevinarstva i nekretnina, investirajući u luksuzan kompleks apartmana na planini Tari.

PEVAČ ULOŽIO MILIONE U NEKRETNINE! Od pogleda zastaje dah, evo gde se gradi luksuzni kompleks (FOTO)

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić, jedan od najpoznatijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, poznat po svojim brojnim hitovima i nezaboravnim nastupima, pored toga jedan je od investitora velelepnog kompleksa na Tari.

Ovaj priznati pevač, čiji glas obožavaju sve generacije, odlučio je da se oproba u svetu građevinarstva i nekretnina, investirajući u luksuzan kompleks apartmana na planini Tari.

Izgradnja koja je bila u nekoliko faza, sada ulazi u završnu, preko 200 apartmana je izgrađeno, a svaki pruža maksimalan konfor i privatnost. Projekat, vredan oko 30 miliona evra, polako ulazi u završnu fazu izgradnje, a sve oči su uprte u ovaj ambiciozan poduhvat. Kompleks obuhvata moderno dizajnirane apartmane, opremljene najsavremenijom tehnologijom i luksuznim sadržajima koji će zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

 

Svaki apartman ima predivan pogled na prirodne lepote Tare, pružajući jedinstven spoj komfora i prirode. Matić, koji je već dugo godina prisutan na muzičkoj sceni i poznat po svom velikom trudu i posvećenosti, nije dugo razmišljao oko ulaska u ovaj biznis. Ovaj korak nije samo poslovni potez, već i način da doprinese razvoju turizma u ovom delu Srbije.

Oduvek sam voleo Taru i mislim da ova planina ima ogroman potencijal. Zato sam se odlučio da investiram u ovaj projekat, kako bih omogućio ljudima da uživaju u njenim lepotama na najlepši mogući način“, izjavio je Matić. „Nadam se da će naši apartmani pružiti svim kupcima nezaboravan odmor i vrhunski komfor.“

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

 

Kompleks će obuhvatati ne samo apartmane, već i dodatne sadržaje poput wellness centra, spa zone, restorana sa vrhunskom gastronomskom ponudom, kao i različite sportske i rekreativne sadržaje. Sve ovo osmišljeno je s ciljem da gosti imaju sve što im je potrebno za potpun užitak i relaksaciju. Osim luksuznog smeštaja, posebna pažnja je posvećena i očuvanju prirodnog okruženja.

Gradnja se odvija uz maksimalno poštovanje ekoloških standarda, kako bi se očuvale prirodne lepote Tare. Takođe, kompleks će koristiti obnovljive izvore energije i imati niz ekoloških inicijativa koje će doprineti očuvanju životne sredine. Matić se nada da će ovaj projekat privući ne samo domaće kupce, već i one iz inostranstva, koji će imati priliku da otkriju sve čari Tare.

Republika

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Saša Matić

 

Verujem da će ovo biti jedno od omiljenih destinacija za odmor u Srbiji, jer Tara zaista ima mnogo toga da ponudi. Svima koji vole prirodu, mir i luksuz, naš kompleks će biti idealno mesto za beg od svakodnevnog stresa“, dodao je Matić.

Dok se završni radovi privode kraju, interesovanje za apartmane već je veliko, čemu svedoči i podatak o preko 200 prodatih apartmana.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading