ZA NOĆ SAM UZEO 80.000 EVRA! Bosanac se RAZBIO od para, glava ga zabolela koliko je tada ZARADIO!

Autor:

Zabava

05.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni harmonikaš Dragan Stojković Bosanac progovorio je o nastupima sa Nadom Topčagić i Radišom Uroševićem

ZA NOĆ SAM UZEO 80.000 EVRA! Bosanac se RAZBIO od para, glava ga zabolela koliko je tada ZARADIO!

Foto: Ata images

Bosanac

Čuveni harmonikaš Dragan Stojković Bosanac povremeno ispriča neku anegdotu iz višedecenijske karijere, te se osvrnuo na saradnju s brojnim estradnjacima i bakšišima koji su nezaobilazna tema. Naime, Bosanac je s mnogim pevačima sarađivao, pa tako i imao uvid u njihovu zaradu, a tim se priča danas.

Foto: Pink.rs

 

Harmonikaš tvrdi da pevači pogode deset puta plaćeniju tezgu od muzičara, pa se prisetio jedne situacije kad je bilo drugačije i kad se kladio sa Nadom Topčagić ko je više zaradio na nastupu.

- Te godine nisam hteo da idem u Ameriku, ali sam ipak otišao. Bio sam i na primorju, gde je došao neki Mile, koji je doputovao iz Njujorka. Tada ja pogodim veći honorar i od Nade Topčagić i Radiše Uroševića - otkriva Stojković, koji je tada nastupao zajedno sa pomenutim kolegama.

- Kladio sam s Nadom ko ima više para jer se podrazumevalo da su oni više uzeli. Rekao sam da svi izvadimo i stavimo na sto ko je koliko zaradio - i da pobednik uzme sve. Nisu smeli sa mnom da se klade. Tada sam zaradio pare koje su sadared veličine 80.000 evra. To su bila vremena - prisetio se harmonikaš. 

Podsetimo, Bosanac je dosta prijatelja stekao na estradi tokom dugogodišnjeg rada, a jedno takvo je preraslo u kumstvo.

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

 

Nakon što je upoznao Nadu Obrić, s kojom je i sarađivao, postali su kumovi, a Nada je i danas redovan gost kod Stojkovića kad god su porodična okupljanja u pitanju. Aleksandra Džidža Stojković je u emisiji "Ispovesti" otkrila da je kroz njihovu kuću prošla maltene cela estrada.

- Ja sam bila mala, ali sećam se tih okupljanja. Sa Šaulićima smo bili komšije na Bežaniji, sa Mihajlom sam odrasla. Sećam se Šerifa Konjevića i tate još sa nekih fotografija s druženja dok su bili mladi i neprepoznatljivi nekome sada. Nada je naša kuma, ona je neko ko je uvek tu, odrasla sam okružena tim ljudima - rekla je Džidža.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading