OSVANULA JEZIVA PORUKA NA PROFILU POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA: Nije ni 40 dana prošlo nakon SMRTI, a OVO pismo ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

17.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Zokija Šumadinca osvanula potresna poruka koja je sve naježila.

OSVANULA JEZIVA PORUKA NA PROFILU POKOJNOG ZOKIJA ŠUMADINCA: Nije ni 40 dana prošlo nakon SMRTI, a OVO pismo ledi krv u žilama!

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Poznati šoumen Zoki Šumadinac iznenada je preminuo, a sahranjen 9. juna u Natalincima. Njega je na večni počinak ispratila porodica sa prijateljima, a sada se na njegovom Instagram profilu pojavila šokantna i potresna oproštajna poruka. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zoki Šumadinac

 

Naime, poznato je da je Zoki Šumadinac iza sebe ostavio sina, naslednika, koji je očigledno imao pristup očevim društvenim mrežama, te je imao potrebu da se oprosti od njega. Zokijev naslednik je objavio fotografiju na Instagram storiju i potresnim rečima se oprostio od oca. 

- Možda nisi više među nama, ali tvoje pesme i tvoje ime će živeti sve dok je estrade. Ponosan sam što sam tvoj naslednik i uvek ću te pomatiti u srcu, ne samo kao roditelja, već i kao dobrog čoveka - napisao je Zokijev sin na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zoki Šumadinac Instagram

Zoki Šumadinac je stekao popularnost učestvujući u rijalitiju "Zadruga", a njegova pesma "Autotune" donela mu je veliku slavu. 

Pričao je kako je tri puta preživeo kliničku smrt, nakon čega je tvdio da ima natrpirodne moći. Na njegove seanse su dolazili razni ljudi, a komšije smatraju da se igrao sa mračnim silama koje su ga prerano i odvukle u smrt. Jednom je čak lažirao svoju smrt, kada su se pojavile njegove slike u kovčegu, što je naišlo na veliku osudu javnosti, ali i njegovih bližnjih koji su ga tada oplakivali. 

 

Sahrana Zokija Šumadinca u Natalincima okupila je njegove najbliže i pružila im priliku da se oproste od voljenog člana porodice i prijatelja. Cela zajednica oseća tugu zbog gubitka mladog talentovanog umetnika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading