ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO: Đogani progovorio o POMIRENJU, pa otkrio kada slave JUBILEJ!

Autor:

Zabava

16.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji bračni par posle 30 godina ponovo okuplja dens grupu Fanki Dži, koja je harala devedesetih.

ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO: Đogani progovorio o POMIRENJU, pa otkrio kada slave JUBILEJ!

Foto: youtube.com/printscreen

Nekada veoma popularni denser Gagi Đogani, frontmen grupe Fanki Dži, koja je harala devedesetih, otkrio je da on i njegova bivša supruga Anabela Atijas planiraju da ponovo nastupaju zajedno.

Nakon razvoda od Anabele, sa kojom je i osnovao grupu, ova dens-atrakcija se raspala, pa je svako krenuo svojim putem. Anabela je nastavila solo karijeru, a Gagi je sa nekoliko pevačica pokušavao da održi grupu, ali mu bez Anabele nije polazilo za rukom.

- Okidač mog odlaska na lošu stranu bio je razvod - otkrio je Gagi u ''Premijeri - vikend specijal'' u okviru jedne od tema emisije - ''javne ličnosti i bolesti zavisnosti'', pa nastavio:

- Ja sam se porocima odao posle tog kraha braka. Osoba sam koja sigurno može da priča o tome. Kada uđeš u tako nešto, teško ko može da te vrati. Meni čak ni porodica nije mogla dugo da pomogne. Dugo je trajalo, ali se i može izvući. Moja sestra Nađa je bila uporna iako sam ja teško verovao da to može da se desi. Bitno je da se ne dignu ruke od čoveka kome treba pomoć. Porodica mora da pomogne i da se trudi. Hvala njima zbog toga.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Gagi Đogani progovorio o odnosu sa Anabelom

Nakon što je iz ličnog iskustva progovorio o porocima, jer se borio sa takvim problemom, osvrnuo se na lepše teme, pa pomenuo decu starije ćerke Lune Đogani.

- Moje unuke su smisao mog života. Jako ih volim i sada sam veoma prisutan u njihovim životima. Sa njima kao da nadoknađujem sve vreme koje sam propustio sa Lunom i Ninom... Zbog razvoda, rascepa, mojih privatnih problema. Sada svaki san sam sa unukama i lepo mi je - kaže Đogani, pa dodaje:

- Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probelme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... I krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno, sedeli smo zajedno... I ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Gagi Đogani na ivici suza pričao o Anabeli

Pošto je na ivici suza ispričao u kakvim je odnosima sa majkom svoje dece, otkrio je da njih dvoje imaju i zajedničke planove. 

Imamaćemo zajednički nastup Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godina. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno... Ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radim ispočetka. Najbolje sam živeo tih devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisam doživeo neku neprijatnost, uživao sam tada - zaključuje Gagi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading